Povezane vesti
Viki Miljković otkrila kakve su je nedaće snašle zbog kojih je naglo smršala!
Svet & Skandal 07.07.2021
Nije joj bilo lako! Pevačica Viki Miljković priznala je da je za njene varijacije u težini zaslužan stres. Naime, pevačica je naglo smršala kada joj je preminuo otac, a potom i majka. Ona je imala 66 kilograma, a posle smrti oca izgubila je čak 18! –… »
Imala 66 kilograma, pa spala na 48: Viki Miljković o drastičnom mršavljenju - otkrila razlog i šta ne jede kad se ugoji!
Mondo 07.07.2021
Viki Miljković je drastično gubila kilograme tokom najtežeg perioda u životu. Viki Miljković je drastično gubila kilograme tokom najtežeg perioda u životu. Pevačica i članica žirija "Zvezda Granda", Viki Miljković, koja je nedavno pokrenula novi biznis… »
Viki Miljković smršala 18 kilograma: Izbaci jednu stvar iz ishrane i istopi se za 2 meseca
Blic 07.07.2021
Pevačica Viki Miljković priznaje da je drastično gubila kilograme kada su je zadesile porodične tragedije. Prvo joj je preminuo otac, a potom i majka. Tada je imala 66 kilograma, a posle smrti oca izgubila je čak 18. - Stres dosta utiče na moju kilažu… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 41 minutajoš 28 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 56 minutajoš 12 povezanih

Vremenska prognoza za 13. septembar: Sunčano i toplo, ponegde kratkotrajna kiša
Mondo pre 4 satijoš 9 povezanih