Повезане вести

Угинула рода Малена, Клепетан остао без љубави свог живота

Радио 021 07.07.2021
Рода Малена је угинула, а Клепетан је остао сам. Љубавну причу Малене и Клепетана, о којима је снимљен филм Старац и рода, Хрватска и свет прате већ 19 година. Прича о дирљивом односу две роде одавно је прешла границе… »
Волели су се пуних 18 година, а сада је љубави о којој су сви причали и дефинитвно угашена: после Клепетана преминула и рода…

Волели су се пуних 18 година, а сада је љубави о којој су сви причали и дефинитвно угашена: после Клепетана преминула и рода…

Ноизз 07.07.2021
Цео регион је годинама пратио љубав две дивне животиње, рода Клепетана и Малене који су 18 година били заједно. Он је сваког пролећа из Јужноафричке Републике летео хиљадама километара да би дошао до ње у Бродску Варош у… »
Тужан крај љубави Клепетана и Малене

Тужан крај љубави Клепетана и Малене

Нова 07.07.2021
Љубав Клепетана и Малене, рода за које зна цео Балкан, тужно је завршена јер је Малена угинула у дому Стјепана Вокића у Бродској Вароши. Љубавна прича Мале и Клепетана из године у годину привлачила је све више људи и обишла… »
Угинула Малена Крај љубавне приче рода Малене и Клепетана

Угинула Малена Крај љубавне приче рода Малене и Клепетана

Ало 07.07.2021
Све је почело 2002. године кад је Малена, рода сломљеног крила, љубав свог живота пронашла у Клепетану, који јој се сваке године од тада верно враћао из Африке у Славонски Брод. Љубавна прича рода Малене и Клепетана, која је… »
Сада је заиста крај љубави о којој је причао свет: Угинула рода Малена "На крилу пријатељице је заувек склопила очи"

Сада је заиста крај љубави о којој је причао свет: Угинула рода Малена "На крилу пријатељице је заувек склопила очи"

Блиц 07.07.2021
Најомиљенија рода региона, Малена, угинула је данас у дому Стјепана Вокића у Бродској Вароши. Љубавна сага ње и Клепетана, трајала је 28 година због чега су милиони људи широм света једва чекали тренутак када ће "Клепо", како… »

Н1 Инфо 07.07.2021
Угинула је рода Малена. „Једанаест дана није јела, покушао сам да је храним, била је ту код мене у кући… Клепетан је остао ту, али не жели у гнездо. Он и даље мисли да је она негде, јако ми је тешко. Имала је то сломљено крило… »

Вести дана »