Povezane vesti
Uginula roda Malena, Klepetan ostao bez ljubavi svog života
Radio 021 07.07.2021
Roda Malena je uginula, a Klepetan je ostao sam. Ljubavnu priču Malene i Klepetana, o kojima je snimljen film Starac i roda, Hrvatska i svet prate već 19 godina. Priča o dirljivom odnosu dve rode odavno je prešla granice Hrvatske. Sve je počelo još… »
Voleli su se punih 18 godina, a sada je ljubavi o kojoj su svi pričali i definitvno ugašena: posle Klepetana preminula i roda…
Noizz 07.07.2021
Ceo region je godinama pratio ljubav dve divne životinje, roda Klepetana i Malene koji su 18 godina bili zajedno. On je svakog proleća iz Južnoafričke Republike leteo hiljadama kilometara da bi došao do nje u Brodsku Varoš u Hrvatskoj jer Malena… »
Tužan kraj ljubavi Klepetana i Malene
Nova 07.07.2021
Ljubav Klepetana i Malene, roda za koje zna ceo Balkan, tužno je završena jer je Malena uginula u domu Stjepana Vokića u Brodskoj Varoši. Ljubavna priča Male i Klepetana iz godine u godinu privlačila je sve više ljudi i obišla svet, a bila je… »
Uginula Malena Kraj ljubavne priče roda Malene i Klepetana
Alo 07.07.2021
Sve je počelo 2002. godine kad je Malena, roda slomljenog krila, ljubav svog života pronašla u Klepetanu, koji joj se svake godine od tada verno vraćao iz Afrike u Slavonski Brod. Ljubavna priča roda Malene i Klepetana, koja je davno obišla svet… »
Uginula roda Malena, Klepetan ostao bez ljubavi svog života
N1 Info 07.07.2021
Uginula je roda Malena. „Jedanaest dana nije jela, pokušao sam da je hranim, bila je tu kod mene u kući… Klepetan je ostao tu, ali ne želi u gnezdo. On i dalje misli da je ona negde, jako mi je teško. Imala je to slomljeno krilo već dugo i eto…… »
Sada je zaista kraj ljubavi o kojoj je pričao svet: Uginula roda Malena "Na krilu prijateljice je zauvek sklopila oči"
Blic 07.07.2021
Najomiljenija roda regiona, Malena, uginula je danas u domu Stjepana Vokića u Brodskoj Varoši. Ljubavna saga nje i Klepetana, trajala je 28 godina zbog čega su milioni ljudi širom sveta jedva čekali trenutak kada će "Klepo", kako mu je Stejepan… »
Vesti dana »
Putin je s razlogom u panici, ovako izgleda kada zastrašujuće američko oružje krene u akciju: "Ovo je masakr!"
Telegraf pre 56 minutajoš 19 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 7 satijoš 4 povezane
Libanske vlasti: Jedna osoba poginula i devet povređeno u izraelskom napadu na Bejrut
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 7 satijoš 3 povezane