Povezane vesti
Luis Ibanjez zvanično predstavljen u Grafičaru: Ljudi u Beogradu me vole i cene, hoću da se vratim na prepoznatljiv nivo…
Hot sport 07.07.2021
Vreme je za novu epizodu. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez, danas je zvanično predstavljen u Grafičaru, koji je upravo filijala šampiona Srbije. Argentinac je pre 5 godina odigrao možda i sezonu karijere u crveno-belom dresu, a sada je… »
Luis Ibanjez objasnio zašto je došao u filijalu Zvezde
Nova 07.07.2021
Luis Ibanjez, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, zvanično je predstavljen u Grafičaru. Transfer je mnoge iznenadio, ali je ključan bio poziv Dušana Anđelkovića, nekadašnjeg saigrača i aktuelnog sportskog direktora Grafosa. „Hvala predsedniku Govedarici i… »
Luis Ibanjez zvanično u grafičaru: Došao sam ovde jer me ljudi u Beogradu cene i vole
Večernje novosti 07.07.2021
FOTO: N. Paraušić Argentinac sa hrvatskim pasošem je postao ljubimac "delija" kada je nosio crveno-beli dres. Jasno je da dobro poznaje uslove u srpskom fudbalu. Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica nije krio zadovoljstvo što je ovaj 32-godišnjak… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju! Monteri po mećavi rizikuju živote da bi pomogli ljudima: Otklonjeni kvarovi u Ivanjici, građani ponovo imaju struju (foto)
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 11 minutajoš 48 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Nedeljnik pre 8 satijoš 29 povezanih
„Nema više nafte iz Venecuele za vas“: Tramp pozvao Kubu na dogovor
Nova pre 16 minutajoš 22 povezane