Повезане вести

Новак Ђоковић након пласмана у полуфинале: Јурим историју и то је велика инспирација за мене!

Новак Ђоковић након пласмана у полуфинале: Јурим историју и то је велика инспирација за мене!

Вечерње новости 07.07.2021
ФОТО: Тањуг Одмах након меча Новак је анализирао дуел. - Ово није био лош меч. Почео сам добро. У првих шест гемова било је све како треба. У другом и трећем сету имао сам по један брејк, довољно за победу. Свака част Мартону… »
Питали Новака „Хачанов или Шаповалов“ у полуфиналу: Победа

Питали Новака „Хачанов или Шаповалов“ у полуфиналу: Победа

Нова 07.07.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић био је веома добро расположен после победе над Мартоном Фучовичем у четвртфиналу Вимблдона. Ђоковић је у среду поподне славио са 6:3, 6:4 и 6:4, али није имао нимало лак задатак против… »
Нашли "ману" Ђоковићу, а онда је уследила луда серија твитова, сме ли неко још да се огласи?

Нашли "ману" Ђоковићу, а онда је уследила луда серија твитова, сме ли неко још да се огласи?

Спортске.нет 07.07.2021
Новак Ђоковић је стигао до четвртфинала Вимблдона и тамо ће играти против Мартина Фушовича, а многима је засметало то што није играо против тенисера из Топ 10 на овом турниру, истицали су и да има лаган жреб. Наравно, уследила је… »

Вести дана »