Povezane vesti

Kao i uvek, bez dlake na jeziku: Čović o ‘haosu’ koji Partizan pravi, a zatim se dotakao o ‘vrbovanju’ reprezentativaca!…

Kao i uvek, bez dlake na jeziku: Čović o ‘haosu’ koji Partizan pravi, a zatim se dotakao o ‘vrbovanju’ reprezentativaca!…

Hot sport 07.07.2021
Nebojša Čović je govorio o aktuelnim dešavanjima u srpskoj košarci. Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović dotakao se teme o budžetima srpskih klubova, a potom je govorio i o problemima u našoj košarci. Poznato je da je ekipa sa Malog Kalemegdama… »
Čović otkrio panterovu platu iz zvezde: Mi nismo CSKA, nema aviona i kamiona! Ne znam da li ostajem…

Čović otkrio panterovu platu iz zvezde: Mi nismo CSKA, nema aviona i kamiona! Ne znam da li ostajem…

Mondo 07.07.2021
Predsednik crveno-belih o klupskim izborima, krahu reprezentacije, epizodi Kevina Pantera u Zvezdi... Predsednik crveno-belih o klupskim izborima, krahu reprezentacije, epizodi Kevina Pantera u Zvezdi... Izbori u KK Crvena zvezda trebalo bi da budu… »
Čović o Partizanovom Panteru, koliko je zarađivao u Zvezdi?

Čović o Partizanovom Panteru, koliko je zarađivao u Zvezdi?

Sportske.net 07.07.2021
U jeku Partizanovih spektakularnih pojačanja, a danas je predstavljeno još jedno, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je na TV B92 u emisiji ''Fokus''. On se osvrnuo na transfer bivšeg Zvezdinog košarkaša Kevina Pantera u Partizan i tom… »
Čović oštro o KSS i Panterovoj plati: Kod nas je igrao za 30.000 mesečno, nismo mi CSKA

Čović oštro o KSS i Panterovoj plati: Kod nas je igrao za 30.000 mesečno, nismo mi CSKA

Mozzart sport 07.07.2021
Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o brojnim temama tokom gostovanja u emisiji Fokus na televiziji B92. Nebojša Čović je gostujući na B92 govorio o neuspehu srpske reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, problemima u KSS, ali… »

Vesti dana »

Od danas besplatno vozom do Subotice

Od danas besplatno vozom do Subotice

B92 pre 22 minutajoš 14 povezanih
Oborena 53 ukrajinska drona, tri osobe povređene

Oborena 53 ukrajinska drona, tri osobe povređene

Politika pre 1 satjoš 9 povezanih