Повезане вести

Правићемо децу док не добијемо и ћерку и сина! Кристијан и Кристина планирају принову, открили све детаље заједничког живота!…

Правићемо децу док не добијемо и ћерку и сина! Кристијан и Кристина планирају принову, открили све детаље заједничког живота!…

Ало 07.07.2021
Она је након изласка одмах прешла да живи са њим. Чим је пре неколико дана напустила " Задругу", Кристина Спалевић започела је заједнички живот са својим дечком Кристијаном Голубовићем. Иако се још увек привикава на слободу… »
Радимо на беби, желимо што више деце! Кристијан са љубавницом планира нови живот - открили све о принови!

Радимо на беби, желимо што више деце! Кристијан са љубавницом планира нови живот - открили све о принови!

Мондо 07.07.2021
Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић желе дете. Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић желе дете. Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић су нераздвојни откако је она испала из Задруге, а након што је открио како је изгледао… »
Правимо бебу, не смета ми што воли жену! Кристина открила да ли је упознала Кристијанову бившу - Бићу и ја у том рангу!

Правимо бебу, не смета ми што воли жену! Кристина открила да ли је упознала Кристијанову бившу - Бићу и ја у том рангу!

Мондо 07.07.2021
Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић се не раздвајају после Задруге, али ту је и бивша жена Ивана... Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић се не раздвајају после Задруге, али ту је и бивша жена Ивана... Кристијан Голубовић и… »

Вести дана »