Povezane vesti
Tiodorović: Pomogao sam Egzitu, napravili su program mera protiv korone na svetskom nivou
Danas 08.07.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavio je da kompanja za vakcinaciju sada mora da bude usmerena ka mladima, i da ne može da se bazira na očuvanju zdravlja jer mladi ljudi smatraju da su zdravi. „Kod njih… »
Tiodorović o Egzitu: Mere protiv koronavirusa na svetskom nivou
N1 Info 08.07.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavio je da kompanja za vakcinaciju sada mora da bude usmerena ka mladima i da ne može da se bazira na očuvanju zdravlja jer mladi ljudi smatraju da su zdravi. „Kod njih… »
Tiodorović: Pomogao sam Egzitu, mere na svetskom nivou
Nova 08.07.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavio je da kompanja za vakcinaciju sada mora da bude usmerena ka mladima, i da ne može da se bazira na očuvanju zdravlja jer mladi ljudi ; smatraju da su zdravi. „Kod njih… »
Vesti dana »
Zelenski rekao da će revidirani mirovni predlog uskoro biti predstavljen SAD
Radio sto plus pre 1 satjoš 35 povezanih
Tri scenarija za Niš! Predsednik Vučić ponovio da je 15. januar krajnji rok
Alo pre 37 minutajoš 27 povezanih
Ovo je Milana Nedeljkovića dovelo na čelo BMW-a: Evo šta o njemu kažu kolege i predsednik Nadzornog odbora
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 52 povezane
Preko Nacionalne platforme o cenama građani od danas mogu da prate svako poskupljenje
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 32 povezane