Повезане вести

Величковић: Хтео бих да иза мене остане порука – не одустај

Вести онлине 08.07.2021
Доскорашњи капитен Партизана Новица Величковић има једну жељу након дуге и успешне кошаркашке каријере – да га прати глас човека који не одустаје. Величковић је у четвртак објавио да се повлачи после више од деценије и по… »

Нова 08.07.2021
Доскорашњи капитен Партизана Новица Величковић има једну жељу након дуге и успешне кошаркашке каријере - да га прати глас човека који не одустаје. Величковић је у четвртак објавио да се повлачи после више од деценије и по… »
Новица Величковић завршио кошаркашку каријеру

Новица Величковић завршио кошаркашку каријеру

Данас 08.07.2021
Капитен Партизана Новица Величковић завршио је каријеру, саопштено је данас из тог београдског кошаркашког клуба. „Сви којима је срце црно-бело били су свесни да ће овај дан једном доћи… Дан када ће легендарни капитен, рекордер… »
Након четири бомбе, ово ће разорити навијаче Партизана: Новица Величковић донео одлуку које су се Сви плашили!

Након четири бомбе, ово ће разорити навијаче Партизана: Новица Величковић донео одлуку које су се Сви плашили!

Спортал блиц 08.07.2021
Искусни српски кошаркаш је решио да заврши играчку каријеру. Велике промене у праве се овог лета, а сада се десила једна огромна, јер је вишегодишњи капитен донео одлуку да се повуче. Након 17 година професионалне каријере… »
Новица Величковић завршио каријеру! Легенда се повлачи: Рекордер Партизана дао све за вољени клуб!

Новица Величковић завршио каријеру! Легенда се повлачи: Рекордер Партизана дао све за вољени клуб!

Мондо 08.07.2021
Партизан је потврдио да легендарни капитен неће играти више. Партизан је потврдио да легендарни капитен неће играти више. Легендарни капитен црно-белих Новица Величковић завршио је играчку каријеру! Партизан је на званичном сајту… »
Новица је рекао крај: Капитен Партизана одлази у пензију!

Новица је рекао крај: Капитен Партизана одлази у пензију!

Хот спорт 08.07.2021
Капитен Партизана одлази у заслужену пензију. Како је КК Партизан објавио на свом Твитер налогу, миљеник навијача Новица Величковић завршава играчку каријеру и одлази у пензију. 🖤🤍ДАН КАДА СЕ ПОВЛАЧИ КАПИТЕН! 🖤🤍 📑… »
Новица Величковић завршио каријеру!

Новица Величковић завршио каријеру!

Н1 Инфо 08.07.2021
Легендарни кошаркаш Партизана и репрезентативац Србије Новица Величковић завршио је играчку каријеру, потврдио је у четвртак београдски клуб. Црно-бели су на свом сајту објавили текст под насловом „Дан када се повлачи капитен“. У… »

Вести дана »