Повезане вести
Слоба Радановић: Одвукао сам момка који је напао раднице теретане (ВИДЕО)
Вести онлине 08.07.2021
Певач Слоба Радановић, који се умешао у тучу и покушао да заштити радницу теретане “Ахилеј” коју је напао посетилац. Он је рекао да му је жао што инцидент није видео раније, како би спречио немили догађај. Да подсетимо, У.Р. (19)… »
(Видео) Радницу тукао насилник из теретене: Слоба Радановић је спасио: "Извукао сам га напоље"
Блиц 08.07.2021
Певач Слоба Радановић био је присутан у теретани у којој је мушкарац У.Р. (19) физички насрнуо на радницу. Он је, наиме, одмах реаговао и насилника склонио од девојке. - Рекао сам већ, верујте ми нисам ја ту никакав херој. То бих… »
Чуо сам врисак раднице: Слоба о инциденту у теретани
Нова 08.07.2021
Сведок ужасавајуће сцене која се одиграла у једној београдској теретани био је певач Слоба Радановић, који је одмах реаговао како би спречио силеџију да повреди радницу за пултом. Радановић је за Нова.рс испричао шта се тачно… »
Огласио се Слоба Радановић: Пришао сам насилнику који је напао радницу и извео га напоље! (видео)
Вечерње новости 08.07.2021
Фото АТА имагес Слободан је, наиме, био тај који је извесног дечка У.Р. склонио од девојке и извео из теретане. - Био сам у другој сали када сам чуо неки врисак. Дошао сам до тог пулта, нисам знао шта се дешава. Момак је стајао… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 2 сатајош 26 повезаних
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 1 сатјош 33 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана