Povezane vesti
Rade Šerbedžija u nedelju u Botaničkoj bašti
Danas 08.07.2021
Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend će u nedelju 11. jula od 20h u Botaničkoj bašti “Jevremovac” održati koncert “Ne okreći se sine”, kako se zove i njegov poslednji album koji je objavljen krajem prošle godine. Šerbedžija je poslednji koncert u… »
Šerbedžija pred nastup u Beogradu: Pevaću stare i nove pesme
Nova 08.07.2021
Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend zakazali su za 11. jul od 20 sati koncert u Botaničkoj bašti "Jevremovac". Koncert "Ne okreći se sine" nazvan je po albumu objavljenom prošle godine, a ovo je ujedno i prvi put da će pred beogradskom publikom… »
Koncert radeta šerbedžije "Ne okreći se sine": Nastup poznatog umetnika u Botaničkoj bašti u Beogradu
Večernje novosti 08.07.2021
Anja Zeljić Pred ovaj nastup poznati umetnik poručuje: - Pevaću ću vam svoje stare i nove pesme. Više starih, a manje novih. Jer, kako mi je jednom davno rekao moj prijatelj Kemal Monteno: "Nova pesma je dobra samo onda kad postane stara!" A ova moja… »
Vesti dana »

Demokratska stranka: SNS aktivisti koji su crtali trobojke na Limanu teško povredili našeg člana
Radio 021 pre 43 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 36 povezanih

Tadić o reprezentaciji Srbije i FSS: "Nagledao sam se svega i svačega"
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih