Повезане вести
Звездаши га чекали и тео је коначно пресекао! Милош Теодосић донео најбитнију одлуку за наставак каријере
Спортал блиц 08.07.2021
, плејмејкер репрезентације Србије је, по истеку уговора са , повезиван са доласком у , али од тога нема ништа, пошто је капитен „орлова“ парафирао сарадњу на још две сезоне. Теодосић ће тако за Виртус играти до јуна 2023… »
Теодосић у Виртусу до 2023.
Н1 Инфо 08.07.2021
Српски кошаркаш Милош Теодосић продужио је уговор са Виртусом из Болоње до јуна 2023. године, преноси тако италијански новинар Емилијано Каршија. Теодосић је у Виртус стигао 2019. године и наставиће сарадњу шампионом Италије… »
Теодосић продужио уговор са екипом Виртуса
Данас 08.07.2021
Српски кошаркаш Милош Теодосић продужио је уговор са екипом Виртуса из Болоње, саопштио је данас италијански клуб. Плејмејкер ће у екипи из Болоње играти до краја сезоне 2022/23. „У јулу 2019. године рекао сам да сам дошао овде… »
Званично: Милош Тедоосић одлучио где наставља каријеру, већ је потписао уговор!
Хот спорт 08.07.2021
Искусни плејмејкер донео је одлуку о наставку каријере. И наредних сезоне, капитен репрезентације Србије Милош Теодосић ће носити дрес Виртуса, пошто је с тимом из Болоње потписао уговор до јуна 2023. Неколико евролигаша желело… »
Ништа од доласка у Звезду, Теодосић остаје у Италији
Нова 08.07.2021
Милош Теодосић ће и у сезони 2021/2022 носити дрес Виртуса из Болоње након потписаног уговора са овим тимом. Плејмејкер репрезентације Србије је, по истеку уговора са Виртусом, повезиван са доласком у Црвену звезду, али од тога… »
Теодосић потписао: Капитен репрезентације Србије продужио верност Виртусу
Вечерње новости 08.07.2021
ФОТО: Небојша Параушић Теодосић је одбио понуде неколик клубова међу којима и евролигашке екипе Ефес и ЦСКА. "У јулу 2019. године изјавио сам да сам овде дошао да победим и ми смо шампиони Италије. У јулу 2021. кажем да остајем… »
Званично: Милош Теодосић остаје, продужио уговор с Виртусом до 2023.
Моззарт спорт 08.07.2021
Капитен српске репрезентације донео коначну одлуку. Милош Теодосић остаје кошаркаш Виртуса из Болоње у наредној сезони, а уз то је и продужио уговор до јуна 2023. године. Први је о томе писао Данијеле Лабанти, новинар листа… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 16 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 16 минутајош 28 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 36 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 56 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних