Повезане вести
Звездаши га чекали и тео је коначно пресекао! Милош Теодосић донео најбитнију одлуку за наставак каријере
Спортал блиц 08.07.2021
, плејмејкер репрезентације Србије је, по истеку уговора са , повезиван са доласком у , али од тога нема ништа, пошто је капитен „орлова“ парафирао сарадњу на још две сезоне. Теодосић ће тако за Виртус играти до јуна 2023… »
Теодосић у Виртусу до 2023.
Н1 Инфо 08.07.2021
Српски кошаркаш Милош Теодосић продужио је уговор са Виртусом из Болоње до јуна 2023. године, преноси тако италијански новинар Емилијано Каршија. Теодосић је у Виртус стигао 2019. године и наставиће сарадњу шампионом Италије… »
Теодосић продужио уговор са екипом Виртуса
Данас 08.07.2021
Српски кошаркаш Милош Теодосић продужио је уговор са екипом Виртуса из Болоње, саопштио је данас италијански клуб. Плејмејкер ће у екипи из Болоње играти до краја сезоне 2022/23. „У јулу 2019. године рекао сам да сам дошао овде… »
Званично: Милош Тедоосић одлучио где наставља каријеру, већ је потписао уговор!
Хот спорт 08.07.2021
Искусни плејмејкер донео је одлуку о наставку каријере. И наредних сезоне, капитен репрезентације Србије Милош Теодосић ће носити дрес Виртуса, пошто је с тимом из Болоње потписао уговор до јуна 2023. Неколико евролигаша желело… »
Ништа од доласка у Звезду, Теодосић остаје у Италији
Нова 08.07.2021
Милош Теодосић ће и у сезони 2021/2022 носити дрес Виртуса из Болоње након потписаног уговора са овим тимом. Плејмејкер репрезентације Србије је, по истеку уговора са Виртусом, повезиван са доласком у Црвену звезду, али од тога… »
Теодосић потписао: Капитен репрезентације Србије продужио верност Виртусу
Вечерње новости 08.07.2021
ФОТО: Небојша Параушић Теодосић је одбио понуде неколик клубова међу којима и евролигашке екипе Ефес и ЦСКА. "У јулу 2019. године изјавио сам да сам овде дошао да победим и ми смо шампиони Италије. У јулу 2021. кажем да остајем… »
Званично: Милош Теодосић остаје, продужио уговор с Виртусом до 2023.
Моззарт спорт 08.07.2021
Капитен српске репрезентације донео коначну одлуку. Милош Теодосић остаје кошаркаш Виртуса из Болоње у наредној сезони, а уз то је и продужио уговор до јуна 2023. године. Први је о томе писао Данијеле Лабанти, новинар листа… »
Вести дана »
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 9 минутајош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана