Povezane vesti
Zvezdaši ga čekali i teo je konačno presekao! Miloš Teodosić doneo najbitniju odluku za nastavak karijere
Sportal blic 08.07.2021
, plejmejker reprezentacije Srbije je, po isteku ugovora sa , povezivan sa dolaskom u , ali od toga nema ništa, pošto je kapiten „orlova“ parafirao saradnju na još dve sezone. Teodosić će tako za Virtus igrati do juna 2023. godine. - U julu 2019… »
Teodosić u Virtusu do 2023.
N1 Info 08.07.2021
Srpski košarkaš Miloš Teodosić produžio je ugovor sa Virtusom iz Bolonje do juna 2023. godine, prenosi tako italijanski novinar Emilijano Karšija. Teodosić je u Virtus stigao 2019. godine i nastaviće saradnju šampionom Italije. Prethodno je… »
Teodosić produžio ugovor sa ekipom Virtusa
Danas 08.07.2021
Srpski košarkaš Miloš Teodosić produžio je ugovor sa ekipom Virtusa iz Bolonje, saopštio je danas italijanski klub. Plejmejker će u ekipi iz Bolonje igrati do kraja sezone 2022/23. „U julu 2019. godine rekao sam da sam došao ovde da pobedjujem i… »
Zvanično: Miloš Tedoosić odlučio gde nastavlja karijeru, već je potpisao ugovor!
Hot sport 08.07.2021
Iskusni plejmejker doneo je odluku o nastavku karijere. I narednih sezone, kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić će nositi dres Virtusa, pošto je s timom iz Bolonje potpisao ugovor do juna 2023. Nekoliko evroligaša želelo je da ga angažuje… »
Ništa od dolaska u Zvezdu, Teodosić ostaje u Italiji
Nova 08.07.2021
Miloš Teodosić će i u sezoni 2021/2022 nositi dres Virtusa iz Bolonje nakon potpisanog ugovora sa ovim timom. Plejmejker reprezentacije Srbije je, po isteku ugovora sa Virtusom, povezivan sa dolaskom u Crvenu zvezdu, ali od toga nema ništa, pošto je… »
Teodosić potpisao: Kapiten reprezentacije Srbije produžio vernost Virtusu
Večernje novosti 08.07.2021
FOTO: Nebojša Paraušić Teodosić je odbio ponude nekolik klubova među kojima i evroligaške ekipe Efes i CSKA. "U julu 2019. godine izjavio sam da sam ovde došao da pobedim i mi smo šampioni Italije. U julu 2021. kažem da ostajem da pobedimo… »
Zvanično: Miloš Teodosić ostaje, produžio ugovor s Virtusom do 2023.
Mozzart sport 08.07.2021
Kapiten srpske reprezentacije doneo konačnu odluku. Miloš Teodosić ostaje košarkaš Virtusa iz Bolonje u narednoj sezoni, a uz to je i produžio ugovor do juna 2023. godine. Prvi je o tome pisao Danijele Labanti, novinar lista Korijere di Bolonja, a… »
Vesti dana »
Najmanje petoro nastradalih u požaru koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 4 satijoš 25 povezanih
Kreće prijava za penzionere za ovu vrstu pomoći: Evo ko sve ima pravo da aplicira - Potrebno je podneti samo ova 3 papira!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
(Video) Tuga i jecaji na komemoraciji miloradu milinkoviću: Jelena Đukić briše ćerki suze, slomile se kada su puštene njegove fotografije
Blic pre 15 minutajoš 16 povezanih
Okončana blokada Jovine gimnazije, učenici poručili da podržavaju borbu studenata
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih