Повезане вести

Признајем крив сам! Младен Гигић коме се суди за смрт Јоване Петковић рекао да се присетио свих детаља несреће!

Признајем крив сам! Младен Гигић коме се суди за смрт Јоване Петковић рекао да се присетио свих детаља несреће!

Курир 09.07.2021
Признајем, крив сам за дело које ми се ставља на терет - рекао је у петак, на почетку суђења, пред Вишим судом у Нишу Младен Гигић (20), осумњичени за изазивање саобраћајне несреће у којој је тешке телесне повреде задобила… »
"Признајем, крив сам": Почело суђење Младену из Ниша који је прегазио Јовану из Житорађе

"Признајем, крив сам": Почело суђење Младену из Ниша који је прегазио Јовану из Житорађе

Вечерње новости 09.07.2021
Фото приватна архива Несрећа се догодила 21. новембра у Нишу, а како је навело Више јавно тужилаштво, Гигић је возилом "голф 5", на раскрсници Булевара Немањића, Париске комуне и Бошка Бухе, прошао кроз црвено светло на семафору… »
Језиви призори с места стравичне несреће у Смедереву: 3 погинула у судару с Ластиним аутобусом, од кола није остало ништа…

Језиви призори с места стравичне несреће у Смедереву: 3 погинула у судару с Ластиним аутобусом, од кола није остало ништа…

Курир 09.07.2021
СМЕДЕРЕВО - Троје људи је погинуло а више их је повређено у тешкој саобраћајној несрећи која се јутрос око 7.20 часова догодила у улици Црвене армије у Смедереву. На лицу места погинуло је троје из аутомобила који се сударио с… »
Очевици открили нове детаље трагедије у Смедереву: Настрадали радници се на путу ка Железари сударили са колегама из треће…

Очевици открили нове детаље трагедије у Смедереву: Настрадали радници се на путу ка Железари сударили са колегама из треће…

Курир 09.07.2021
Троје радника Железаре погинуло је јутрос нешто после 7 сати у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Улици црвене армије у Смедереву кад се "пасат" којим су ишли на посао сударио са аутобусом "Ласте" који је враћао… »
Почело суђење за несрећу у којој је страдала Нишлијка (25)

Почело суђење за несрећу у којој је страдала Нишлијка (25)

Нова 09.07.2021
У Вишем суду у Нишу почело је суђење за несрећу у којој је настрадала 25-годишњакиња из Владичиног Хана, а оптужен је М. Г, који је према истрази прошао кроз црвено и при великој брзини ударио у њен аутомобил. Несрећа се… »
У Нишу суђење за несрећу која је, због погибије девојке, пробудила протесте

У Нишу суђење за несрећу која је, због погибије девојке, пробудила протесте

Н1 Инфо 09.07.2021
У Вишем суду у Нишу почело је суђење за несрећу у којој је настрадала 25-годишњакиња из Владичиног Хана, а оптужен је М. Г, који је према истрази прошао кроз црвено и при великој брзини ударио у њен аутомобил. Несрећа се… »

Вести дана »