Повезане вести

Остојић: Зове ме непознати број - "Вазура овде"... Дефантивац открио како га је Милојевић препоручио Партизану

Остојић: Зове ме непознати број - "Вазура овде"... Дефантивац открио како га је Милојевић препоручио Партизану

Вечерње новости 09.07.2021
ФОТО: М. Вукадиновић У редове црно-белих стигао је 2016. године из Чукаричког, а у то ни сам није веровао. - Кад ми је истекао уговор с Чукаричким, шетао сам 15 дана по Шумицама. Нико да ме позове… Кад, непознат број и каже ми… »
Остојић: Мислио сам за Вазуру да је Рендулић…

Остојић: Мислио сам за Вазуру да је Рендулић…

Спортски журнал 09.07.2021
Бојан Остојић се подсетио и доласка у Партизан: - Кад ми је истекао уговор с Чукаричким, шетао сам 15 дана по Шумицама. Нико да ме позове… Кад, непознат број и каже ми: „Овде Вазура, директор Партизана”. Мислио сам у том тренутку… »
Зове Партизан, а ја мислим завитлавају ме из звезде: Штопер открио - Владан Милојевић ме препоручио Илиеву!

Зове Партизан, а ја мислим завитлавају ме из звезде: Штопер открио - Владан Милојевић ме препоручио Илиеву!

Мондо 09.07.2021
Неочекивано је дошао у Партизан, остао дуже него што је ико очекивао и у међувремену донео трофеј купа! Неочекивано је дошао у Партизан, остао дуже него што је ико очекивао и у међувремену донео трофеј купа! Бојан Остојић је на… »

Вести дана »