Povezane vesti
Vi ste ponos Srbije, svim srcem smo uz vas: Vučić predao zastavu olimpijcima, imao posebnu poruku za džudistkinje (foto/video)…
Večernje novosti 09.07.2021
Foto: Tanjug/Rade Prelić - Srećan sam što imam prilike da vas vidim posle mnogo napora i priprema, i želim da vam kažem veliko hvala. Uprkos olimpijskom pravilu "važno je učestvovati", mi se nadamo pobedama i medaljama - rekao je Vučić. Predsednik je… »
"Nećemo vas terati da napuštate: Postolja!" Vučić primio olimpijce Srbije, a posebno se obratio dvema devojkama!
Sportal blic 09.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je sportiste i članove olimpijskog tima Srbije. Tom prilikom, predsednik im je svečano uručio državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Tokiju. Vučić je sportiste primio u zgradi Generalnog… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić olimpijskom timu naše zemlje uručuje državnu zastavu
Sportal blic 09.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će primiti sportiste i članove olimpijskog tima Srbije. Tom prilikom, predsednik će im svečano uručiti državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Tokiju. Vučić će sportiste primiti u 13.30 časova u… »
Vesti dana »

Šta BBC piše o nasilju u Srbiji? Sukobi, zapaljene kancelarije SNS-a i obećanje Vučiću iz Moskve da Rusija „neće ostati nema“
Nova pre 7 minutajoš 53 povezane

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mogućom sugradicom
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 31 povezana

Edinson Kavani dolazi u Pafos pred Zvezdu? Kiparski šampion se hitno oglasio
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane

"Uspeli smo, Putin je: Pristao!" Trampov čovek konačno otkrio šta je dogovoreno na Aljasci: Ovo Ukrajina dobija, Rusija je obećala jednu stvar
Blic pre 17 minutajoš 108 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ za Srem, Mačvu i Kolubarski kraj: Pljuskovi sa grmljavinom i gradom u narednim satima
Radio 021 pre 42 minutajoš 15 povezanih