Povezane vesti
Vi ste ponos Srbije, svim srcem smo uz vas: Vučić predao zastavu olimpijcima, imao posebnu poruku za džudistkinje…
Večernje novosti 09.07.2021
Foto: Tanjug/Rade Prelić - Srećan sam što imam prilike da vas vidim posle mnogo napora i priprema, i želim da vam kažem veliko hvala. Uprkos olimpijskom pravilu "važno je učestvovati", mi se nadamo pobedama i medaljama - rekao je Vučić… »
"Nećemo vas terati da napuštate: Postolja!" Vučić primio olimpijce Srbije, a posebno se obratio dvema devojkama!
Sportal blic 09.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je sportiste i članove olimpijskog tima Srbije. Tom prilikom, predsednik im je svečano uručio državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Tokiju. Vučić je sportiste primio u zgradi Generalnog… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić olimpijskom timu naše zemlje uručuje državnu zastavu
Sportal blic 09.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će primiti sportiste i članove olimpijskog tima Srbije. Tom prilikom, predsednik će im svečano uručiti državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Tokiju. Vučić će sportiste primiti u 13.30… »
Vesti dana »
Nervoza ili nedisciplina -Obradović i košarkaš podeljeni o uzrocima poraza
Sportske.net pre 6 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 9 satijoš 1 povezana