Povezane vesti

Vi ste ponos Srbije, svim srcem smo uz vas: Vučić predao zastavu olimpijcima, imao posebnu poruku za džudistkinje…

Vi ste ponos Srbije, svim srcem smo uz vas: Vučić predao zastavu olimpijcima, imao posebnu poruku za džudistkinje…

Večernje novosti 09.07.2021
Foto: Tanjug/Rade Prelić - Srećan sam što imam prilike da vas vidim posle mnogo napora i priprema, i želim da vam kažem veliko hvala. Uprkos olimpijskom pravilu "važno je učestvovati", mi se nadamo pobedama i medaljama - rekao je Vučić… »
"Nećemo vas terati da napuštate: Postolja!" Vučić primio olimpijce Srbije, a posebno se obratio dvema devojkama!

"Nećemo vas terati da napuštate: Postolja!" Vučić primio olimpijce Srbije, a posebno se obratio dvema devojkama!

Sportal blic 09.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je sportiste i članove olimpijskog tima Srbije. Tom prilikom, predsednik im je svečano uručio državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Tokiju. Vučić je sportiste primio u zgradi Generalnog… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić olimpijskom timu naše zemlje uručuje državnu zastavu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić olimpijskom timu naše zemlje uručuje državnu zastavu

Sportal blic 09.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će primiti sportiste i članove olimpijskog tima Srbije. Tom prilikom, predsednik će im svečano uručiti državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Tokiju. Vučić će sportiste primiti u 13.30… »

Vesti dana »