Povezane vesti
Miljana se raspala na komade zbog Mišela! Kulićeva zajecala na sav glas, ne može da se pomiri sa njegovim odbijanjem! (video)…
Kurir 09.07.2021
Miljana Kulić se osamila u dvorištu gde nije mogla da suzdrži svoje emocije, te je briznula u plač. Naime, Miljana se tokom prethodne noći posvađala sa svojim miljenikom, Mišelom Gvozdenovićem, sa kojim više i ne komunucira. Ona je sve vreme plakala i… »
Pokidala mi je narukvicu koju sam dobio od majke, ukrala gaće i majicu: Mišel se sukobio sa Miljanom, nije mu lako! (video)
Kurir 09.07.2021
Mišel Gvozdenović ispričao je sve detalje sukoba sa Miljanom Kulić. Miljana je Mišelu ukrala majicu kako bi je sačuvala za uspomenu, a pevač je sada otkrio koliko je ga to potreslo. "Jutros je krenulo neko ludilo, krenula je da uzme moje stvari. Pokidala… »
Vesti dana »

UŽIVO Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 30. jul: Danas oblačno sa slabom kišom
Beta pre 44 minutajoš 1 povezana

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Danas pre 44 minutajoš 2 povezane