Povezane vesti
Miljana se raspala na komade zbog Mišela! Kulićeva zajecala na sav glas, ne može da se pomiri sa njegovim odbijanjem! (video)…
Kurir 09.07.2021
Miljana Kulić se osamila u dvorištu gde nije mogla da suzdrži svoje emocije, te je briznula u plač. Naime, Miljana se tokom prethodne noći posvađala sa svojim miljenikom, Mišelom Gvozdenovićem, sa kojim više i ne komunucira. Ona je sve vreme plakala i… »
Pokidala mi je narukvicu koju sam dobio od majke, ukrala gaće i majicu: Mišel se sukobio sa Miljanom, nije mu lako! (video)
Kurir 09.07.2021
Mišel Gvozdenović ispričao je sve detalje sukoba sa Miljanom Kulić. Miljana je Mišelu ukrala majicu kako bi je sačuvala za uspomenu, a pevač je sada otkrio koliko je ga to potreslo. "Jutros je krenulo neko ludilo, krenula je da uzme moje stvari. Pokidala… »
Vesti dana »
Vučić u Briselu: Razgovori o evropskom putu Srbije i energetskoj bezbednosti
Euronews pre 32 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 32 povezane
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
Glas Zaječara pre 11 satijoš 9 povezanih
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 30 povezanih
Đurić: Spajićeva izjava potvrđuje tezu Vučića da je region jači zajedno
Euronews pre 57 minutajoš 29 povezanih