Povezane vesti
U Nišu počelo suđenje vozaču „golfa“ koji je prošao kroz crveno i usmrtio devojku
Medijska kutija 09.07.2021
U Višem sudu u Nišu danas je počelo je suđenje M. G. iz Niša koji je optužen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. M.G. je optužen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala J. P. (25) iz sela Žitorađa kod… »
Mladen priznao da je kriv za nesreću u kojoj je poginula Jovana (25): Pijan prošao kroz crveno
Telegraf 09.07.2021
- Kada sam prišao semaforu, shvatio sam da se auto ne zaustavlja već čak dobija ubrzanje. Naglo sam zakočio, a noga mi je propala do patosa i posle toga se ničega više ne sećam - opisao je udes Mladen. Nišlija Mladen Gigić (20), optužen za… »
Vesti dana »
(Video) Žena u suzama beži sa psom, voda joj došla do grla: Jezivi prizori poplava u Valensiji, spasioci izvlače ljude iz bujice: "Zarobljeni smo kao pacovi"
Blic pre 57 minutajoš 46 povezanih
"U 2019.: Smo imali sedam, sada imamo 10 partnera" Varhelji o Paketu proširenja: Eu održala i ojačala zamah tokom 2024.godine
Blic pre 28 minutajoš 22 povezane
Reč „đubre" postala dominantna u američkoj predizbornoj kampanji
BBC News pre 4 satijoš 16 povezanih
Uhapšena dvojica osumnjičenih da su novinarki slali preteće poruke
Insajder pre 45 minutajoš 17 povezanih
Fico: Čast će mi biti da odem u Moskvu na obeležavanje 80. godišnjice završetka Drugog svetskog rata
Politika pre 21 minutajoš 14 povezanih