Povezane vesti
Bora Santana progovorio o navodnoj aferi sa rođenom sestrom Milice Kemez
Vesti online 09.07.2021
Prethodne noći u “Zadruzi” organizovana je emisija “Finale – izbacivanje”, a tom prilikom “Zadrugu” su napustili Bora Santana i Sandra Rešić. U razgovoru sa Dušicom Jakovljević Bora je istakao da će odmah stupiti u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom… »
Rasplakao se u studiju: Bora napustio "Zadrugu", razočarano otkrio detalje odnosa sa Milicinom sestrom Mirelom pa priznao: "Tu…
Blic 09.07.2021
Finalista koji je napustio Zadrugu dva dana pred superfinale i osvojio 21. mesto u ovoj sezoni je Bora Santana. - Iznenađen sam, ali mi nije krivo. Hvala svima što su glasali za mene, meni je ovo najlošiji plasman - rekao je Bora. - Kada uporedim koliko… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Izborni presek: Studenti u kampanji na biciklima, ko je iz Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 2 minutajoš 22 povezane
Tramp preti Evropi kaznenim merama ako Kanada postane pridružena članica Evropske unije
Nova ekonomija pre 1 satjoš 43 povezane
Tramp između Rusije i Evrope: Novi pritisak na Moskvu, pretnje tarifama EU
IndeksOnline pre 2 satajoš 18 povezanih
Majke dobijaju do 2,5 miliona dinara za seosku kuću: Vlada Srbije usvojila novu uredbu, evo koji su uslovi
Mondo pre 16 minutajoš 12 povezanih