Повезане вести

Фалчинелијев опроштај од Звезде: Увек ћеш имати навијача више у мени, надам се да ћу се вратити у Србију

Фалчинелијев опроштај од Звезде: Увек ћеш имати навијача више у мени, надам се да ћу се вратити у Србију

Моззарт спорт 09.07.2021
"Од самог почетка српски народ ме је дочекао раширених руку и на овоме ћу вам увек бити захвалан", истиче италијански нападач. Кренуо је Дијего Фалчинели обећавајуће – четири гола на прве четири утакмице – али је у другом делу… »
Италијан се опростио од звезде: ‘Увек ћете имати једног верног навијача! Надам се да ћу се некада вратити у Србију’

Италијан се опростио од звезде: ‘Увек ћете имати једног верног навијача! Надам се да ћу се некада вратити у Србију’

Хот спорт 09.07.2021
Нападач више није фудбалер актуелног шампиона Србије! Дијего Фалћинели је брзо постао један од миљеника навијача Црвене звезде. Искусни нападач из Италије је претходне сезоне постигао 13 погодака у црвено-белом дресу. Голгетер… »
Форза звезда, био сам део историје: Фалћинелијев опроштај од црвено-белих - Имаћете увек још једног навијача

Форза звезда, био сам део историје: Фалћинелијев опроштај од црвено-белих - Имаћете увек још једног навијача

Мондо 09.07.2021
Дијего Фалћинели је имао емотивно излагање о Црвеној звезди. Дијего Фалћинели је имао емотивно излагање о Црвеној звезди У нову сезону Дејан Станковић и Црвена звезда улазе са једним играчем мање. Дијего Фалћинели неће носити… »
Право из Италије: Фалћинели открио прави разлог одласка из Звезде и изазвао лавину реакција навијача црвено-белих

Право из Италије: Фалћинели открио прави разлог одласка из Звезде и изазвао лавину реакција навијача црвено-белих

Вечерње новости 09.07.2021
ФОТО: Н. Параушић Да је то за њега била успешна и драга епизода, показује и његов статус на Инстаграму који је данас објавио. Он се на емотиван начин још једном опростио од Звезде и њених навијача и захвалио им се на свему. -… »

Вести дана »