Povezane vesti

Falčinelijev oproštaj od Zvezde: Uvek ćeš imati navijača više u meni, nadam se da ću se vratiti u Srbiju

Falčinelijev oproštaj od Zvezde: Uvek ćeš imati navijača više u meni, nadam se da ću se vratiti u Srbiju

Mozzart sport 09.07.2021
"Od samog početka srpski narod me je dočekao raširenih ruku i na ovome ću vam uvek biti zahvalan", ističe italijanski napadač. Krenuo je Dijego Falčineli obećavajuće – četiri gola na prve četiri utakmice – ali je u drugom delu sezone… »
Italijan se oprostio od zvezde: ‘Uvek ćete imati jednog vernog navijača! Nadam se da ću se nekada vratiti u Srbiju’

Italijan se oprostio od zvezde: ‘Uvek ćete imati jednog vernog navijača! Nadam se da ću se nekada vratiti u Srbiju’

Hot sport 09.07.2021
Napadač više nije fudbaler aktuelnog šampiona Srbije! Dijego Falćineli je brzo postao jedan od miljenika navijača Crvene zvezde. Iskusni napadač iz Italije je prethodne sezone postigao 13 pogodaka u crveno-belom dresu. Golgeter se danas oprostio od… »
Forza zvezda, bio sam deo istorije: Falćinelijev oproštaj od crveno-belih - Imaćete uvek još jednog navijača

Forza zvezda, bio sam deo istorije: Falćinelijev oproštaj od crveno-belih - Imaćete uvek još jednog navijača

Mondo 09.07.2021
Dijego Falćineli je imao emotivno izlaganje o Crvenoj zvezdi. Dijego Falćineli je imao emotivno izlaganje o Crvenoj zvezdi U novu sezonu Dejan Stanković i Crvena zvezda ulaze sa jednim igračem manje. Dijego Falćineli neće nositi crveno-beli dres… »
Pravo iz Italije: Falćineli otkrio pravi razlog odlaska iz Zvezde i izazvao lavinu reakcija navijača crveno-belih

Pravo iz Italije: Falćineli otkrio pravi razlog odlaska iz Zvezde i izazvao lavinu reakcija navijača crveno-belih

Večernje novosti 09.07.2021
FOTO: N. Paraušić Da je to za njega bila uspešna i draga epizoda, pokazuje i njegov status na Instagramu koji je danas objavio. On se na emotivan način još jednom oprostio od Zvezde i njenih navijača i zahvalio im se na svemu. - Bila je to veoma… »

Vesti dana »