Povezane vesti
Sandra Rešić žestoko oplela po Marku Janjuševiću Janjušu
Vesti online 09.07.2021
Pevačica Sandra Rešić napustila je sinoć rijaliti imanje u Šimanovcima puna impresija o dešavanjima u Beloj kući, a za medije je otkrila svoje prve utiske nakon ispadanja iz “Zadruge”. – Prvo sam se ispričala sa mamom, sve sam joj pričala… »
Izbačena iz zadruge! Milioni su glasali, a ona je osvojila 20. mesto u rijalitiju
Blic 09.07.2021
Posle Bore Santane, sinoć je "Zadrugu" napustila Sandra Rešić. Sandra je u studiju, odmah nakon izbacivanja, otkrila da ima veliku tremu, a onda kometarisala odnos Tare Smov i Nenada Aleksića Ša. - Imala sam samopuzdanja da ću izdržati tri meseca… »
Vesti dana »
Vučić: Beograd nema veze sa eksplozijom, i Odbor Evropskog parlamenta tražio dokaze od Prištine
RTV pre 32 minutajoš 4 povezane
Lundbergu pokidan mišić - Obradović: Medicinski tim radi fenomenalno, kada god dođem uvek je ta soba puna
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 4 povezane
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 9 satijoš 3 povezane
Završena neformalna večera Košte sa liderima Zapadnog Balkana: Prisustvovao i Vučić
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Putin i Erdogan razgovarali o Siriji: Vlada u Damasku da se uključi u politički dijalog
Kurir pre 6 satijoš 3 povezane