Povezane vesti
Arsenijević o „Strahinji Banoviću“: Previše smo gledali filmove o osveti
N1 Info 09.07.2021
"Čini mi se da smo suviše filmova gledali o osveti i da je to postalo nešto što je normalno. Potrebno je možda da vidimo da li smo u stanju da oprostimo, to je nešto na čemu svi treba da radimo, pogotovo na ovim turbulentnim prostorima", rekao je… »
Intervju: Stefan Arsenijević: Gledali smo tolike filmove o osveti, malo ih je o oproštaju
Blic 09.07.2021
Danas se emocije svode na onih pet ili šest opcija koje vam Fejsbuk daje putem emodžija. Meni je bilo važno da napravim film snažnih emocija. Možda to danas nije kul, ali ja se emocija ne stidim. A ni moj junak -kaže reditelj Stefan Arsenijević, čiji… »
Vesti dana »

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana

Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije i održavanju EXPO
Danas pre 2 satajoš 1 povezana