Povezane vesti
Tajna soba bila za mučenje? Misterija zaključane prostorije u beogradskom domu, policija i dalje ne može da uđe
Mondo 10.07.2021
U jednom staračkom domu u Beogradu na Petlovom brdu preminula je žena, nakon što su je tamo držali u neljudskim uslovima i pod sedativima. Njega ćerka tvrdi da se sve dešavalo u jednoj sobi, u koju policija za sada nije uspela da uđe. U jednom staračkom… »
Pitali smo ministarstvo šta će tačno da preduzmu sa domom u kom navodno muče stare? Inspekcija sve češlja, pod budnim su okom…
Kurir 10.07.2021
Policija i inspekcija inače nisu uspeli da uđu u sve prostorije jer "nije bilo ključa" Snežana Pantelić prva je žena koja je javno optužila zaposlene u domu za stare "Holidej haus" da su joj zlostavljali majku i da je ona zbog zanemarivanja umrla. Nakon… »
Oterali su mi oca u smrt, majku sam iz tog doma jedva živu izvukao: Beograđanin posle tragedije dobio tužbu od doma Holidej…
Kurir 10.07.2021
Zoran Janković tvrdi da je njegov otac umro zbog maltretiranja i zanemarivanja, a da je posle samo 21 dan proveden u ustanovi majka bila u užasnom stanju. - Otac mi je imao 89 godina, bio je dementan, ali vitalan. Njega i majku odveo sam u dom za stare… »
Vesti dana »
AMSS: Pojačan saobraćaj, promenljivi uslovi vožnje zbog najavljenih padavina
Danas pre 37 minutajoš 20 povezanih
Pre podne sunčani intervali, posle podne mogući pljuskovi sa grmljavinom
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 19 povezanih
Pucnjava na festivalu hrane u Sijetlu: Raste broj stradalih, među ranjenima i dvogodišnji dečak
Euronews pre 6 minutajoš 19 povezanih
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih