Повезане вести
Тајна соба била за мучење? Мистерија закључане просторије у београдском дому, полиција и даље не може да уђе
Мондо 10.07.2021
У једном старачком дому у Београду на Петловом брду преминула је жена, након што су је тамо држали у нељудским условима и под седативима. Њега ћерка тврди да се све дешавало у једној соби, у коју полиција за сада није успела да… »
Питали смо министарство шта ће тачно да предузму са домом у ком наводно муче старе? Инспекција све чешља, под будним су оком…
Курир 10.07.2021
Полиција и инспекција иначе нису успели да уђу у све просторије јер "није било кључа" Снежана Пантелић прва је жена која је јавно оптужила запослене у дому за старе "Холидеј хаус" да су јој злостављали мајку и да је она због… »
Отерали су ми оца у смрт, мајку сам из тог дома једва живу извукао: Београђанин после трагедије добио тужбу од дома Холидеј…
Курир 10.07.2021
Зоран Јанковић тврди да је његов отац умро због малтретирања и занемаривања, а да је после само 21 дан проведен у установи мајка била у ужасном стању. - Отац ми је имао 89 година, био је дементан, али виталан. Њега и мајку… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

„Највећи војни дочек у живом сећању“: Трамп данас званично почиње посету Британији
Данас пре 1 сатјош 12 повезаних

Нишки студенти: Колега доведен у “ланцима” на сахрану оца, а Кристијан Голубовић некад без лисица
Наиссус инфо пре 1 сатјош 4 повезане

Угашен пожар у складишту горива нуклеарке Запорожје; Напад на Кировоградску област, прекинута струја, поремећена железница
РТС пре 48 минутајош 11 повезаних