Повезане вести

Предомислио се Дритан неће говорити у Сребреници!

Предомислио се Дритан неће говорити у Сребреници!

Ало 10.07.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић потврдио је данас како он неће бити један од говорника на сутрашњој комеморацији у Сребреници. Абазовић је поручио како је кабинет потпредседника Владе добио листу говорника, за коју… »
“Зашто 1999. нисте рекли Америци вратите авионе куц́и јер смо суверени?”

“Зашто 1999. нисте рекли Америци вратите авионе куц́и јер смо суверени?”

Вести онлине 10.07.2021
Посланик Демократског савеза Косова Бесиан Мустафа запитао је свог колегу из Покрета Самоопредељење Енвера Дуголија зашто се током бомбардовања 1999.године није позвао на суверенитет, како то данас чини поводом критика из… »
Абазовић спрема говор за Сребреницу у Сарајеву ми било као код куће, каже црногорски вицепремијер

Абазовић спрема говор за Сребреницу у Сарајеву ми било као код куће, каже црногорски вицепремијер

Ало 10.07.2021
Изразио је спремност да сутра говори на комеморацији у Сребреници, али се не налази на листи говорника. "Упитан сам као представник државе Црне Горе дипломатским каналом, јер је то уобичајена пракса, ми смо одговорили да постоји… »
Абазовић о посети Сарајеву: Вратио сам се кући

Абазовић о посети Сарајеву: Вратио сам се кући

Вести онлине 10.07.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић борави у посети Сарајеву већ два дана, а данас је одржао и конференцију за новинаре на којој је покушао да разјасни учешће на обележавању годишњице у Сребреници. Он је изразио… »
Абазовић: Изјаве из Србије према Црној Гори не доприносе умањењу тензија

Абазовић: Изјаве из Србије према Црној Гори не доприносе умањењу тензија

Н1 Инфо 10.07.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић борави у посети Сарајеву већ два дана, а данас је одржао конференцију за новинаре и потврдио да сутра планира да посети Сребреницу и присуствује обележавању годишњице. Казао је да… »
„Можда је након свега и боље тако“: Абазовић саопштио да се неће обратити у Поточарима

„Можда је након свега и боље тако“: Абазовић саопштио да се неће обратити у Поточарима

Спутник 10.07.2021
Потпредседник Владе Дритан Абазовић казао је да се неће обратити обилежавању 26. годишњице геноцида у Сребреници. Он је казао и да није инсистирао на обраћању у Поточарима. Абазовић је данас у Сарајеву, како је саопштено из… »

Вести дана »