Povezane vesti
Predomislio se Dritan neće govoriti u Srebrenici!
Alo 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je danas kako on neće biti jedan od govornika na sutrašnjoj komemoraciji u Srebrenici. Abazović je poručio kako je kabinet potpredsednika Vlade dobio listu govornika, za koju je rečeno da nije… »
“Zašto 1999. niste rekli Americi vratite avione kući jer smo suvereni?”
Vesti online 10.07.2021
Poslanik Demokratskog saveza Kosova Besian Mustafa zapitao je svog kolegu iz Pokreta Samoopredeljenje Envera Dugolija zašto se tokom bombardovanja 1999.godine nije pozvao na suverenitet, kako to danas čini povodom kritika iz ambasade Sjedinjenih… »
Abazović sprema govor za Srebrenicu u Sarajevu mi bilo kao kod kuće, kaže crnogorski vicepremijer
Alo 10.07.2021
Izrazio je spremnost da sutra govori na komemoraciji u Srebrenici, ali se ne nalazi na listi govornika. "Upitan sam kao predstavnik države Crne Gore diplomatskim kanalom, jer je to uobičajena praksa, mi smo odgovorili da postoji spremnost", rekao je… »
Abazović o poseti Sarajevu: Vratio sam se kući
Vesti online 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boravi u poseti Sarajevu već dva dana, a danas je održao i konferenciju za novinare na kojoj je pokušao da razjasni učešće na obeležavanju godišnjice u Srebrenici. On je izrazio spremnost da sutra… »
Abazović: Izjave iz Srbije prema Crnoj Gori ne doprinose umanjenju tenzija
N1 Info 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boravi u poseti Sarajevu već dva dana, a danas je održao konferenciju za novinare i potvrdio da sutra planira da poseti Srebrenicu i prisustvuje obeležavanju godišnjice. Kazao je da ne insistira da se… »
„Možda je nakon svega i bolje tako“: Abazović saopštio da se neće obratiti u Potočarima
Sputnik 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Dritan Abazović kazao je da se neće obratiti obiležavanju 26. godišnjice genocida u Srebrenici. On je kazao i da nije insistirao na obraćanju u Potočarima. Abazović je danas u Sarajevu, kako je saopšteno iz Vlade, održao… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 19 minutajoš 33 povezane
Prosvetari reagovali na Vučevićeve pretnje: Ne plašimo se, nećemo popustiti pred pritiscima
N1 Info pre 19 minutajoš 27 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 54 minutajoš 17 povezanih