Povezane vesti
“Mislila sam da se Dritan zabavlja u Sarajevu, ali…”
Vesti online 10.07.2021
Premijerka Ana Brnabić danas je povodom izjave potpredsednika vlade Crne Gore Dritana Abazovića da “nije zadovoljan izjavama Beograda u poslednje vreme” rekla da ne može da veruje da iz Podgorice traže da se vodi računa i o tonalitetu naših izjava o… »
"Moramo da resetujemo odnose": Abazović: Nisam zadovoljan izjavama Beograda u poslednje vreme, Brnabić: Nasmejala sam se, zar…
Blic 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da nije zadovoljan izjavama zvaničnog Beograda u poslednje vreme i ocenio da one ne doprinose umanjenju tenzija. Abazović je na pres konferenciji u Sarajevu rekao da možda postoji doza… »
Dritan na putu za Srebrenicu: "Ne sviđa mi se ton Beograda!"
Pravda 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da nije zadovoljan izjavama zvaničnog Beograda u poslednje vreme i ocenio da one ne doprinose umanjenju tenzija. Abazović je na pres konferenciji u Sarajevu rekao da možda postoji doza… »
Vesti dana »
Završen studentki protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Glas Zaječara pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp: Iran poražen, ali nuklearni program i dalje pod nadzorom SAD
Euronews pre 48 minutajoš 26 povezanih
Dodik o odlasku Šmita "Odlazi kako je i došao: bez legitimititeta, svojim delovanjem samo potvrdio jednu činjenicu - Republika Srpska je neuništiva"
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Ovo je iranski predlog za okončanje rata predat Trampu: Evo šta Teheran traži
Večernje novosti pre 48 minutajoš 37 povezanih
Barselona ponovo očitala lekciju Realu! Katalonci obezbedili titulu, Madriđani se raspali na Kamp Nou! (video)
Kurir pre 38 minutajoš 48 povezanih