Povezane vesti
“Mislila sam da se Dritan zabavlja u Sarajevu, ali…”
Vesti online 10.07.2021
Premijerka Ana Brnabić danas je povodom izjave potpredsednika vlade Crne Gore Dritana Abazovića da “nije zadovoljan izjavama Beograda u poslednje vreme” rekla da ne može da veruje da iz Podgorice traže da se vodi računa i o tonalitetu naših… »
"Moramo da resetujemo odnose": Abazović: Nisam zadovoljan izjavama Beograda u poslednje vreme, Brnabić: Nasmejala sam se, zar…
Blic 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da nije zadovoljan izjavama zvaničnog Beograda u poslednje vreme i ocenio da one ne doprinose umanjenju tenzija. Abazović je na pres konferenciji u Sarajevu rekao da možda postoji doza… »
Dritan na putu za Srebrenicu: "Ne sviđa mi se ton Beograda!"
Pravda 10.07.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da nije zadovoljan izjavama zvaničnog Beograda u poslednje vreme i ocenio da one ne doprinose umanjenju tenzija. Abazović je na pres konferenciji u Sarajevu rekao da možda postoji doza… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 39 minutajoš 48 povezanih