Povezane vesti
Delegacija EP daće predlog za poboljšanje izbornih uslova, optimizam nakon runde
N1 Info 10.07.2021
Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredstvo evroparlamentaraca završena je dogovorom da će delegacija iz Brisela napisati konkretan predlog promena u sferi medija, kontrole izbornog procesa i finansiranja kampanje. Radni dokument bi trebalo da… »
Palma: Marinika na skup u Valjevu došla poršeom, njima je svaki cenzus previsok
Večernje novosti 10.07.2021
Foto: Novosti - Na izborima u Srbiji ne glasaju ni Tanja Fajon ni Vladimir Bilčik ni Knut Flekenštajn. Oni glasaju u Sloveniji, Slovačkoj i Nemačkoj. Mi veoma poštujemo te države i poštujemo poslanike iz tih država, ali i njima je jasno nakon… »
Fajon: Ne smeta mi što postoji više dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji
N1 Info 10.07.2021
Poslanici Evropskog parlamenta (EP), posrednici u međustranačkom dijalogu, izjavili su u Beogradu da su razgovori političkih stranaka vlasti i dela opozicije u Srbiji protekli u dobroj atmosferi i da su bili konstruktivni i otvoreni. Poslanica… »
Fajon: Ne smeta mi što ima više dijaloga vlasti i opozicije
Nova 10.07.2021
Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon izjavila je da joj ne smeta što postoji više paralelnih dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji o izbornim uslovima. „Ne smeta mi da postoji više dijaloga, ako svi imamo istu nameru – da napravimo uslove za… »
Opozicija ponovo iznosi probleme, vlast ignoriše, stranci samo slušaju
Danas 10.07.2021
Iako će zaključci međustranačkog dijaloga vlasti i opozicije o unapređenju izbornih uslova a uz posredovanje delegacije Evropskog parlamenta, prema agnedi, biti doneti danas, u subotu pre podne drugog dana ovih razgovora, nešto je već bilo jasno i… »
Vesti dana »
(VIDEO) Maskirani navijači palicama tukli mladiće ispred Promenade u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Kraj praznika, ali ne i protesta u Srbiji: Kako dalje usled talasa nezadovoljstva
Insajder pre 7 satijoš 33 povezane
Ovako bi izgledala Trampova "Velika Amerika" kada bi pripojio sve što je naumio: Bila bi skoro kao sssr
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih
Jeziva povreda igrača Totenhema - iznet na nosilima, sa kragnom VIDEO
B92 pre 2 satajoš 27 povezanih
Nastavnici Vazduhoplovne akademije najavili obustavu rada nakon smjene direktora
Al Jazeera pre 6 satijoš 22 povezane