Повезане вести

Делегација ЕП даће предлог за побољшање изборних услова, оптимизам након рунде

Делегација ЕП даће предлог за побољшање изборних услова, оптимизам након рунде

Н1 Инфо 10.07.2021
Друга рунда међустраначког дијалога уз посредство европарламентараца завршена је договором да ће делегација из Брисела написати конкретан предлог промена у сфери медија, контроле изборног процеса и финансирања кампање. Радни… »
Палма: Мариника на скуп у Ваљеву дошла поршеом, њима је сваки цензус превисок

Палма: Мариника на скуп у Ваљеву дошла поршеом, њима је сваки цензус превисок

Вечерње новости 10.07.2021
Фото: Новости - На изборима у Србији не гласају ни Тања Фајон ни Владимир Билчик ни Кнут Флекенштајн. Они гласају у Словенији, Словачкој и Немачкој. Ми веома поштујемо те државе и поштујемо посланике из тих држава, али и њима… »
Фајон: Не смета ми што постоји више дијалога власти и опозиције у Србији

Фајон: Не смета ми што постоји више дијалога власти и опозиције у Србији

Н1 Инфо 10.07.2021
Посланици Европског парламента (ЕП), посредници у међустраначком дијалогу, изјавили су у Београду да су разговори политичких странака власти и дела опозиције у Србији протекли у доброј атмосфери и да су били конструктивни и… »
Фајон: Не смета ми што има више дијалога власти и опозиције

Фајон: Не смета ми што има више дијалога власти и опозиције

Нова 10.07.2021
Посланица Европског парламента Тања Фајон изјавила је да јој не смета што постоји више паралелних дијалога власти и опозиције у Србији о изборним условима. „Не смета ми да постоји више дијалога, ако сви имамо исту намеру – да… »
Опозиција поново износи проблеме, власт игнорише, странци само слушају

Опозиција поново износи проблеме, власт игнорише, странци само слушају

Данас 10.07.2021
Иако ће закључци међустраначког дијалога власти и опозиције о унапређењу изборних услова а уз посредовање делегације Европског парламента, према агнеди, бити донети данас, у суботу пре подне другог дана ових разговора, нешто… »

Вести дана »