Повезане вести

Мирко Иванић задовољан: ‘Драго ми је да се публика враћа!’

Мирко Иванић задовољан: ‘Драго ми је да се публика враћа!’

Хот спорт 10.07.2021
Црвена звезда спремна улази у нову сезону! Један од најбољих играча тима – Мирко Иванић спреман је за нове изазове. ‘Навикли смо се на читав ритам, ово су нам четврте припреме заредом. Тренинзи су били веома тешки, али имамо… »
Иванић: Трудићу се да будем ефикасан као и прошле године

Иванић: Трудићу се да будем ефикасан као и прошле године

Вести онлине 10.07.2021
Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић изјавио је да у сваку сезону улази са клупским, али и личним циљевима. – Сваку полусезону поставим неке личне циљеве. Ове је то пласман у Лигу шампиона, пошто прошле године нисмо успели… »
Иванић зна циљ Звезде, заголицао је машту "делијама"

Иванић зна циљ Звезде, заголицао је машту "делијама"

Спортске.нет 10.07.2021
Један од најбољих играча Црвене звезде Мирко Иванић поручио је да је главни циљ клуба за ову сезону пласман у Лигу шампиона. Међутим, не би имао ништа против ни да црвено-бели и другу годину заредом играју у Лиги Европе… »
Иванић: Све смо подредили пласману у Лигу шампиона

Иванић: Све смо подредили пласману у Лигу шампиона

Моззарт спорт 10.07.2021
“Желим да дам допринос и трудићу се да будем ефикасан као и прошле године”. Завршила је Црвена звезда припреме у Аустрији и окреће се новој сезони, која куца на врата. Освајач дупле круне на старту првенства, које почиње идуће… »
Катаи пред почетак квалификација: „Уверен сам да би стадион био пун и то је оно што сви чекамо годину дана“!

Катаи пред почетак квалификација: „Уверен сам да би стадион био пун и то је оно што сви чекамо годину дана“!

Хот спорт 10.07.2021
Александар Катаи задовољан након припрема у Аустрији Црвена звезда је завршила припреме у Аустрији и тим се спрема за почетак квалификација за Лигу шампиона. Један од најбољих фудбалера црвено белих Александар Катаи био је… »
Иванић: Циљ је да ове године уђемо у Лигу шампиона

Иванић: Циљ је да ове године уђемо у Лигу шампиона

Нова 10.07.2021
Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић изјавио је да у сваку сезону улази са клупским, али и личним циљевима. „Сваку полусезону поставим неке личне циљеве. Ове је то пласман у Лигу шампиона, пошто прошле године нисмо успели. Желим… »
"Једва чекам да видим публику на Маракани" Катаи нестрпљив пред почетак нове сезоне: Сигурно ће нам помоћи на терену

"Једва чекам да видим публику на Маракани" Катаи нестрпљив пред почетак нове сезоне: Сигурно ће нам помоћи на терену

Спортал блиц 09.07.2021
Црвена звезда завршава припреме у Аустрији, а резиме досадашњег рада у Штегерсбаху дао је . - На сваким припремама мора да се ради на снази, трчању, да бисмо били спремни за оно што нам предстоји, а то су европске квалификације… »

Вести дана »