Povezane vesti
Dekolte do pupka, seva sa svih strana: Dušica u zlatu otvorila finale Zadruge, u studiju svi zanemeli! (foto)
Mondo 10.07.2021
Dušica Jakovljević u provokativnom izdanju u finalu Zadruge. Dušica Jakovljević u provokativnom izdanju u finalu Zadruge. Ako ste mislili da ste sinoć videli Dušicu Jakovljević u najprovokativnijem izdanju, pogrešili ste. Evo još jednog ništa… »
"Niko neće da me sačeka, ne znam gde ću posle: Zadruge!" Milica Kemez u suzama, sve je shvatila: "Bila sam predmet igre…
Blic 10.07.2021
Milica Kemez razgovarala je sa Drvetom mudrosti i otvorila dušu pred sam kraj finala ovogodišnje sezone rijalitija "Zadruga". - Kako si Milice? Česitam ti na superfinalu. - Hvala, hvala svima koji su mi ostavili, ovo je veliki uspeh. Prošle godine sam… »
Osećam se kao da su mi svi pomrli! Milica Kemez u suzama pred finale - Nemam gde da odem, niko me neće sačekati! (video)
Mondo 10.07.2021
Milica Kemez strahuje od izlaska iz Zadruge, čije veliko finale je večeras. Milica Kemez strahuje od izlaska iz Zadruge, čije veliko finale je večeras. Milica Kemez otvorila je dušu nekoliko sati pre finala Zadruge 4, kada će pobednik osvojiti… »
Rekao sam joj da sredi stan, a onda je oterao... Ša otvorio dušu pred kraj - Tražiću da brat spava sa mnom! (video)
Mondo 10.07.2021
Nenad Aleksić Ša pred finale Zaruge 4 je iskreno rekao šta oseća prema bivšoj supruzi Ivani i Tari Simov. Nenad Aleksić Ša pred finale Zaruge 4 je iskreno rekao šta oseća prema bivšoj supruzi Ivani i Tari Simov. Do finala Zadruge 4 ostalo je… »
Moraće brat da spava sa mnom prvu noć u stanu gde sam bio sa Ivanom! Ša ne odustaje od žene, nekoliko sati pred kraj…
Kurir 10.07.2021
Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu pred samo finale "Zadruge 4". On je otišao kod Drveta mudrosti gde je pričao o svojim greškama u rijalitiju, kao i o odnosu sa bivšom suprugom Ivanom i devojkom Tarom Simov. - Mogu ti reći da sam okej. Malo me… »
Vesti dana »
Vučić: Od Kruševca do Vrnjačke Banje za 15 minuta, Srbija se podigla iz pepela poput feniksa
RTV pre 34 minutajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti iz pravca Nemanjine krenuli ka Slaviji na protest, Zlatku Kokanoviću oduzet traktor, Nebojša Petković priveden
Nova pre 11 minutajoš 14 povezanih
VIDEO: Helikopter pri poletanju udario u bolnicu u Turskoj i srušio se, četvoro mrtvih
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 7 satijoš 1 povezana
„Ćutaćemo, ali ćemo biti i bučni, ovo je borba celog naroda“: Student Beogradskog univerziteta uoči današnjeg protesta
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih