Povezane vesti
Odlepila sam trepavice i nastavila da pevam: Ceca o nastupu usred pljuska - "Kad je moglo 20.000 ljudi, mogu i ja!"
Mondo 11.07.2021
Ceca Ražnatović o nastupu u Ljuboviji i snimcima koji su obišli sve mreže. Ceca Ražnatović o nastupu u Ljuboviji i snimcima koji su obišli sve mreže. Ceca Ražnatović održala je u subotu, 10. jula, koncert u Ljuboviji pred više od 20.000 ljudi, a njen… »
"21 Godinu sam udovica, smem i ja da se zaljubim": Ceca o emotivnom životu i porodici: "Veljko ne želi da prizna to"
Blic 11.07.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je nastupala u Ljuboviji, gde je održala koncert za 20.000 ljudi na kiši, dok je sad otvorila dušu o mnogim detaljima koji intrigiraju javnost. - Moj unuk je isti Veljko, ali je svoj. Ima dosta toga i na mene, jer… »
Ceca pričom o unuku nasmejala sve: "Ja sam Željkova drugarica, a Lidija i Danijela su mu babe"
Večernje novosti 11.07.2021
FOTO: Ataimages Ona je sinoć nastupala u LJuboviji gde je održala koncert za 20.000 ljudi, a sve je oduševila kada je nastavila da peva dok je padala kiša. Ceca se pre nekoliko dana vratila sa Kipra gde je bila sa svojom sestrom Lidijom, unukom Željkom i… »
Samo sam odlepila trepavice i nastavila da pevam po kiši! Ceca pevala po pljusku i oduševila sve: Nije mi bilo teško što…
Kurir 11.07.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je sve nastupom u Ljuboviji gde je nastupala po kiši pred 20.000 ljudi. Ona je pokazala koliki je profesionalac, pa je nevreme nije sprečilo da ispuni očekivanja publike, a sada je i istakla da joj nije bilo… »
Bravo ljubavi! Ceca skroz mokra na stadionu, a Bogdan je bodri - Ponosno podelio pevačicinu sliku (foto)
Mondo 11.07.2021
Bogdan pokazao koliko se ponosi Cecom. Bogdan pokazao koliko se ponosi Cecom. Svetlana Ceca Ražnatović, održala je u subotu, 10. jula, koncert na stadion FK Drine u Ljubovijiu pred više od 20.000 ljudi. Pevačici ni kiša nije smetala, te je bila mokra do… »
"Bravo ljubavi": Bogdan javno pokazao koliko je ponosan na cecu! Bodrio je dok je mokra pevala i podelio ovu njenu fotku
Blic 11.07.2021
Ceca Ražnatović sinoć je održala spektakularan koncert u Ljuboviji, pred 20.000 ljudi, a podršku joj je iz bekstejdža pružao dečko Bogdan Srejović. Ni kiša nije sprečila folk zvezdu da napravi atmosferu za pamćenje, te je Ceca, iako je u jednom trenutku… »
Ceca mokra do kože peva i ne staje! Dečka je oduševila: Bogdan javno pokazao koliko je ponosan na nju, poruka će vas raznežiti!…
Kurir 11.07.2021
Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je sve nastupom u Ljuboviji jer je kiša nije sprečila da ostane na bini. Ljudi su pevali i igrali uz Cecine hitove, a pevačica je pokazala još jednom koliko je profesionalna. Cecin dečko Bogdan Srejović i sam je bio… »
(Video) Ceca sa: 20.000 ljudi bosa i mokra peva po kiši! Spektakl koji nije viđen a ona blista u belom
Blic 11.07.2021
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert pred više od 20.000 ljudi u Ljuboviji. Velika kolona ljudi stvorila se na samom ulasku. Stadion FK Drine bio je mali da primi sve posetioce i veliki broj ljudi ostao ispred stadiona kako bi… »
(Video) Mokra do gole kože: Ceca peva na kolenima, neverovatni snimci sa koncerta - snimak da se naježe svi
Blic 11.07.2021
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović imala je sinoć koncert u Ljuboviji i malo nakon samog početka koncerta počeo je strašan pljusak. Iako bi mnogi očekivali da se koncert prekine, Ceca i svih 20.000 ljudi je ostalo i pevalo u glas. Snimak koji je… »
Ceca mokra do kože kleči na bini: Pevala na kiši sva u belom - publika u transu, mreže gore! (video)
Mondo 11.07.2021
Cecu Ražnatović ni kiša nije sprečila da nastavi koncert i druženje s publikom. Cecu Ražnatović ni kiša nije sprečila da nastavi koncert i druženje s publikom. Muzička zvezda Ceca Ražnatović, koja se tek vratila s Kipra, održala je u subotu, 10. jula… »
Vesti dana »

CIK Kosova nije sertifikovala Srpsku listu za lokalne izbore
Novi magazin pre 18 minutajoš 21 povezana

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 9 minutajoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

„Vučić je prevarant i sve što radi u ekonomskoj politici je prevara“
Pravda pre 3 satajoš 24 povezane

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i regionalni incidenti
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 49 povezanih