Повезане вести
Одлепила сам трепавице и наставила да певам: Цеца о наступу усред пљуска - "Кад је могло 20.000 људи, могу и ја!"
Мондо 11.07.2021
Цеца Ражнатовић о наступу у Љубовији и снимцима који су обишли све мреже. Цеца Ражнатовић о наступу у Љубовији и снимцима који су обишли све мреже. Цеца Ражнатовић одржала је у суботу, 10. јула, концерт у Љубовији пред више од… »
"21 Годину сам удовица, смем и ја да се заљубим": Цеца о емотивном животу и породици: "Вељко не жели да призна то"
Блиц 11.07.2021
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић синоћ је наступала у Љубовији, где је одржала концерт за 20.000 људи на киши, док је сад отворила душу о многим детаљима који интригирају јавност. - Мој унук је исти Вељко, али је свој. Има… »
Цеца причом о унуку насмејала све: "Ја сам Жељкова другарица, а Лидија и Данијела су му бабе"
Вечерње новости 11.07.2021
ФОТО: Атаимагес Она је синоћ наступала у Љубовији где је одржала концерт за 20.000 људи, а све је одушевила када је наставила да пева док је падала киша. Цеца се пре неколико дана вратила са Кипра где је била са својом сестром… »
Само сам одлепила трепавице и наставила да певам по киши! Цеца певала по пљуску и одушевила све: Није ми било тешко што…
Курир 11.07.2021
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић одушевила је све наступом у Љубовији где је наступала по киши пред 20.000 људи. Она је показала колики је професионалац, па је невреме није спречило да испуни очекивања публике, а сада је и… »
Браво љубави! Цеца скроз мокра на стадиону, а Богдан је бодри - Поносно поделио певачицину слику (фото)
Мондо 11.07.2021
Богдан показао колико се поноси Цецом. Богдан показао колико се поноси Цецом. Светлана Цеца Ражнатовић, одржала је у суботу, 10. јула, концерт на стадион ФК Дрине у Љубовијиу пред више од 20.000 људи. Певачици ни киша није… »
"Браво љубави": Богдан јавно показао колико је поносан на цецу! Бодрио је док је мокра певала и поделио ову њену фотку
Блиц 11.07.2021
Цеца Ражнатовић синоћ је одржала спектакуларан концерт у Љубовији, пред 20.000 људи, а подршку јој је из бекстејџа пружао дечко Богдан Срејовић. Ни киша није спречила фолк звезду да направи атмосферу за памћење, те је Цеца… »
Цеца мокра до коже пева и не стаје! Дечка је одушевила: Богдан јавно показао колико је поносан на њу, порука ће вас разнежити!…
Курир 11.07.2021
Светлана Цеца Ражнатовић одушевила је све наступом у Љубовији јер је киша није спречила да остане на бини. Људи су певали и играли уз Цецине хитове, а певачица је показала још једном колико је професионална. Цецин дечко Богдан… »
(Видео) Цеца са: 20.000 људи боса и мокра пева по киши! Спектакл који није виђен а она блиста у белом
Блиц 11.07.2021
Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић одржала је концерт пред више од 20.000 људи у Љубовији. Велика колона људи створила се на самом уласку. Стадион ФК Дрине био је мали да прими све посетиоце и велики број људи остао… »
(Видео) Мокра до голе коже: Цеца пева на коленима, невероватни снимци са концерта - снимак да се најеже сви
Блиц 11.07.2021
Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић имала је синоћ концерт у Љубовији и мало након самог почетка концерта почео је страшан пљусак. Иако би многи очекивали да се концерт прекине, Цеца и свих 20.000 људи је остало и певало… »
Цеца мокра до коже клечи на бини: Певала на киши сва у белом - публика у трансу, мреже горе! (видео)
Мондо 11.07.2021
Цецу Ражнатовић ни киша није спречила да настави концерт и дружење с публиком. Цецу Ражнатовић ни киша није спречила да настави концерт и дружење с публиком. Музичка звезда Цеца Ражнатовић, која се тек вратила с Кипра, одржала… »
Вести дана »
Дачић: Некадашња тенисерка Татјана Јечменица погинула у судару на Орловачи
Инсајдер пре 4 сатијош 22 повезане
"Пропустиће прилику за мир": Трамп упозорио Зеленског да предузме кораке: "Русија жели споразум, он мора да делује"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Полицијска акција у Котору, приведено на десетине чланова криминалних група
Данас пре 6 сатијош 1 повезана