Повезане вести

Мејвејдер профитирао на Коноровом поразу! Легендарни боксер открио колико је зарадио и одмах се обратио Поиријеу!

Мејвејдер профитирао на Коноровом поразу! Легендарни боксер открио колико је зарадио и одмах се обратио Поиријеу!

Спортал блиц 11.07.2021
У ноћи за нама и борили су се у УФЦ октагону трећи пут, а сам меч је донео све, сем очекиваног спектакла, јер је завршен у првој рунди, због повреде борца из Ирске. Подсетимо, . Али, Ирац се није смирио када је изгубио борбу, и… »
УФЦ хаос! "Изломљени" Конор Мекгрегор и са носила вређао Дастина Поиријеа и његову жену, али сви причају о њеној реакцији!…

УФЦ хаос! "Изломљени" Конор Мекгрегор и са носила вређао Дастина Поиријеа и његову жену, али сви причају о њеној реакцији!…

Спортал блиц 11.07.2021
У ноћи за нама Конор Мекгрегор и Дастин Поирије борили су се у УФЦ октагону трећи пут, а сам меч је имао много бурнији увод и наставак него сам дуел који је окончан, по многима, прерано. Подсетимо, . Али, Ирац се није смирио када… »
Разбијао САМ ТИ ГЛАВУ, САМО ИЗАЂИ НАПОЉЕ: Потпуни хаос у октагону, Конор са СЛОМЉЕНОМ НОГОМ тражио уличну тучу (ВИДЕО)

Разбијао САМ ТИ ГЛАВУ, САМО ИЗАЂИ НАПОЉЕ: Потпуни хаос у октагону, Конор са СЛОМЉЕНОМ НОГОМ тражио уличну тучу (ВИДЕО)

Мондо 11.07.2021
Био је убеђен да добија овај меч, све му је говорило да је бољи, али онда је нога пукла! Био је убеђен да добија овај меч, све му је говорило да је бољи, али онда је нога пукла! Конор Мекгрегор је први пут у каријери доживео… »
Драма у октагону! Конор Мекгрегор изашао на црту Дастину Поиријеу - изнет је на носилима! /узнемирујући снимак/

Драма у октагону! Конор Мекгрегор изашао на црту Дастину Поиријеу - изнет је на носилима! /узнемирујући снимак/

Спортал блиц 11.07.2021
У ноћи за нама одржан је трећи окршај чувених УФЦ бораца, али мегдан Конор Мекгрегор - Дастин Поирије није се окончао онако како су љубитељи борилачких вештина надали. Наиме, меч је прекинут у првој рунди, техничким нокаутом… »

Вести дана »