Повезане вести

Брнабић: Јако је тешко преговарати са Куртијем, брине ме...

Брнабић: Јако је тешко преговарати са Куртијем, брине ме...

Правда 11.07.2021
ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић истакла је како је тешко водити разговоре са Аљбином Куртијем и да су се у то уверили сви међународни представници у дијалогу Београда и Приштине. Брнабић је рекла да је јако тешко разговарати са… »
Брнабић: Одлука о трећој дози вакцина против коронавируса до почетка августа

Брнабић: Одлука о трећој дози вакцина против коронавируса до почетка августа

Нови магазин 11.07.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће одлука, односно препорука, о "трећој дози вакцина" против коронавируса бити саопштена до 1. августа. "Национално тело за имунизацију ради студије, прати произвођаче вакцина и… »
Брнабић: Дијалог никад тежи, са Куртијем немогуће разговарати

Брнабић: Дијалог никад тежи, са Куртијем немогуће разговарати

РТС 11.07.2021
Премијерка Ана Брнабић оценила је да дијалог Београда и Приштине никада није био тежи него сада и истакла да је са премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем немогуће разговарати. Ана Брнабић је појаснила да… »
Вучић је подвукао црвене линије: Премијерка Брнабић објавила - "Председникова јасна порука је да са тим нема играња"

Вучић је подвукао црвене линије: Премијерка Брнабић објавила - "Председникова јасна порука је да са тим нема играња"

Вечерње новости 11.07.2021
Фото: Принтскрин/ТВ Прва Брнабић је рекла да је јако тешко разговарати са Аљбином Куртијем, али да је председник Србије Александар Вучић подвукао црвене линије уз поруку "са тим немојте да се играте". Она је рекла да су се у… »
Брнабић: У Приштини су идеолошки фанатици који не желе да разговарају

Брнабић: У Приштини су идеолошки фанатици који не желе да разговарају

Н1 Инфо 11.07.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да дијалог са Приштином "никад није био тежи" јер су тамо људи са "нула прагматизма", њих само интересује да признамо ту "такозвану државу Косово". „Али ми морамо да будемо за столом, у… »
Брнабић: У Приштини су идеолошки фанатици које једино интересује да признамо Косово

Брнабић: У Приштини су идеолошки фанатици које једино интересује да признамо Косово

Радио 021 11.07.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да дијалог са Приштином "никад није био тежи" јер су тамо људи са "нула прагматизма", њих само интересује да признамо ту "такозвану државу Косово". "Али ми морамо да будемо за столом, у… »
Дијалог никад није био тежи, него што је сада: Премијерка о споразуму који је Приштина блокирала у Берлину

Дијалог никад није био тежи, него што је сада: Премијерка о споразуму који је Приштина блокирала у Берлину

Мондо 11.07.2021
Председница Владе Ана Брнабић о дијалогу Београда и Приштине. Председница Владе Ана Брнабић о дијалогу Београда и Приштине. Председница Владе Србије Ана Брнабић гостовала је у Јутарњем програму Прве и говорила о дијалогу… »

Вести дана »