Povezane vesti
Brnabić: Jako je teško pregovarati sa Kurtijem, brine me...
Pravda 11.07.2021
PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić istakla je kako je teško voditi razgovore sa Aljbinom Kurtijem i da su se u to uverili svi međunarodni predstavnici u dijalogu Beograda i Prištine. Brnabić je rekla da je jako teško razgovarati sa Aljbinom Kurtijem, ali… »
Brnabić: Odluka o trećoj dozi vakcina protiv koronavirusa do početka avgusta
Novi magazin 11.07.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će odluka, odnosno preporuka, o "trećoj dozi vakcina" protiv koronavirusa biti saopštena do 1. avgusta. "Nacionalno telo za imunizaciju radi studije, prati proizvođače vakcina i njihove studije u… »
Brnabić: Dijalog nikad teži, sa Kurtijem nemoguće razgovarati
RTS 11.07.2021
Premijerka Ana Brnabić ocenila je da dijalog Beograda i Prištine nikada nije bio teži nego sada i istakla da je sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem nemoguće razgovarati. Ana Brnabić je pojasnila da je dijalog Beograda… »
Vučić je podvukao crvene linije: Premijerka Brnabić objavila - "Predsednikova jasna poruka je da sa tim nema igranja"
Večernje novosti 11.07.2021
Foto: Printskrin/TV Prva Brnabić je rekla da je jako teško razgovarati sa Aljbinom Kurtijem, ali da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić podvukao crvene linije uz poruku "sa tim nemojte da se igrate". Ona je rekla da su se u teškoće razgovora sa… »
Brnabić: U Prištini su ideološki fanatici koji ne žele da razgovaraju
N1 Info 11.07.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da dijalog sa Prištinom "nikad nije bio teži" jer su tamo ljudi sa "nula pragmatizma", njih samo interesuje da priznamo tu "takozvanu državu Kosovo". „Ali mi moramo da budemo za stolom, u dijalogu. U Prištini su… »
Brnabić: U Prištini su ideološki fanatici koje jedino interesuje da priznamo Kosovo
Radio 021 11.07.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da dijalog sa Prištinom "nikad nije bio teži" jer su tamo ljudi sa "nula pragmatizma", njih samo interesuje da priznamo tu "takozvanu državu Kosovo". "Ali mi moramo da budemo za stolom, u dijalogu. U Prištini… »
Dijalog nikad nije bio teži, nego što je sada: Premijerka o sporazumu koji je Priština blokirala u Berlinu
Mondo 11.07.2021
Predsednica Vlade Ana Brnabić o dijalogu Beograda i Prištine. Predsednica Vlade Ana Brnabić o dijalogu Beograda i Prištine. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić gostovala je u Jutarnjem programu Prve i govorila o dijalogu Beograda i Prištine… »
Vesti dana »
![Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton](https://nstatic.net/857/38942857hlafcr.jpg)
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Nedeljnik pre 8 satijoš 13 povezanih
![Završene blokade u Novom Sadu: "Dok svaki zahtev ne bude ispunjen, mi nećemo stati" (FOTO/VIDEO)](https://nstatic.net/971/38943971spztcr.jpg)
Završene blokade u Novom Sadu: "Dok svaki zahtev ne bude ispunjen, mi nećemo stati" (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 64 povezane