Povezane vesti
‘Bog je ovo čuvao za mene’: Emotivni Mesi nakon osvajanja trofeja sa Argentinom – konačno je skinuo ‘teret’ sa svojih leđa!…
Hot sport 11.07.2021
Veliko olakšanje za fudbalskog asa. Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Kopa Amerika nakon što je u finalu pobedila Brazil minimalnim rezultatom 1:0. Strelac pobedonosnog gola bio je Di Marija, koji je u 22. minutu zatresao protivničku mrežu… »
Mesi: Osvojen trofej u Brazilu? Bog je ovo čuvao za mene
Nova 11.07.2021
Lionel Mesi ponosan je na prvi reprezentativni uspeh, posle osvajanja Kopa Amerike. „Osećam da je Bog ovo čuvao za mene, da osvojim trofej sa Argentinom protiv Brazila, na njegovom terenu“, izjavio je Lionel Mesi nakon trijumfa u finalu Kopa Amerika… »
Mesi: Osvojen trofej u Brazilu? Bog je ovo čuvao za mene
Vesti online 11.07.2021
“Osećam da je Bog ovo čuvao za mene, da osvojim trofej sa Argentinom protiv Brazila, na njegovom terenu”, izjavio je Lionel Mesi nakon trijumfa u finalu Kopa Amerika. Argentina je slavila sa 1:0 golom Anhela Di Marije, a Mesi je konačno osvojio prvi… »
Kopa Amerika i fudbal: Konačno – Mesi osvojio trofej sa Argentinom, Brazil i Nejmar u suzama
Danas 11.07.2021
Lionel Mesi konačno je osvojio trofej u dresu fudablske reprezentacije Argentine, pošto su Gauočosi u finalu Kopa Amerike pobedili Brazil na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru. Tridesetčetvorogodišnji as stropoštao se na travu kada je sudija označio kraj… »
Kakav je car ispao nejmar: Mesi ga razbio usred Brazila, a njegov potez posle toga je sve oduševio! (video)
Mondo 11.07.2021
Veliki rivali, ali i veliki prijatelji! Nejmar je odmah prišao Mesiju posle finala Kopa Amerike. Veliki rivali, ali i veliki prijatelji! Nejmar je odmah prišao Mesiju posle finala Kopa Amerike. Lionel Mesi je konačno uspeo, osvojio je trofej sa… »
Vesti dana »
Stravičan napad na aerodrom u Rijadu, ima mrtvih i mnogo povređenih! Tramp razmatra udare na Hute, Saudijska Arabija najavljuje snažan odgovor
Dnevnik pre 14 minutajoš 15 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini U noćašnjem ruskom napadu dronovima na Dnjepar povređene četiri osobe
Euronews pre 29 minutajoš 13 povezanih
Stiže nam osetno zahlađenje sa padavinama: RHMZ najavljuje početak prave jeseni u celoj Srbiji
Mondo pre 29 minutajoš 11 povezanih
Tepić: Insistiraćemo na proveri imovine svih funkcionera, oduzeta će ići u Fond za povraćaj opljačkanog novca
Radio 021 pre 24 minutajoš 4 povezane
Predsednički Il-96-300PU nije mogao da sleti u Moskvu zbog napada dronova: Da li je Putin bio u avionu?
Aero.rs pre 2 satajoš 1 povezana