Повезане вести
‘Бог је ово чувао за мене’: Емотивни Меси након освајања трофеја са Аргентином – коначно је скинуо ‘терет’ са својих леђа!…
Хот спорт 11.07.2021
Велико олакшање за фудбалског аса. Фудбалска репрезентација Аргентине освојила је Копа Америка након што је у финалу победила Бразил минималним резултатом 1:0. Стрелац победоносног гола био је Ди Марија, који је у 22. минуту… »
Меси: Освојен трофеј у Бразилу? Бог је ово чувао за мене
Нова 11.07.2021
Лионел Меси поносан је на први репрезентативни успех, после освајања Копа Америке. „Осећам да је Бог ово чувао за мене, да освојим трофеј са Аргентином против Бразила, на његовом терену“, изјавио је Лионел Меси након тријумфа у… »
Меси прославио уз салву псовки: Звезда Аргентине шокирала навијаче објавом после финала (фото)
Вечерње новости 11.07.2021
Фото АП - Какво предивно лудило! Ово је невероватно, хвала богу! Прваци смо, у п...у материну! Ајмо, ј....е - написао је Меси. А пост схаред би Лео Месси (@леомесси) Капитен Аргентине је проглашен за најбољег играча турнира, а… »
Меси: Освојен трофеј у Бразилу? Бог је ово чувао за мене
Вести онлине 11.07.2021
“Осећам да је Бог ово чувао за мене, да освојим трофеј са Аргентином против Бразила, на његовом терену”, изјавио је Лионел Меси након тријумфа у финалу Копа Америка. Аргентина је славила са 1:0 голом Анхела Ди Марије, а Меси је… »
Копа Америка и фудбал: Коначно – Меси освојио трофеј са Аргентином, Бразил и Нејмар у сузама
Данас 11.07.2021
Лионел Меси коначно је освојио трофеј у дресу фудаблске репрезентације Аргентине, пошто су Гауочоси у финалу Копа Америке победили Бразил на стадиону Маракана у Рио де Жанеиру. Тридесетчетворогодишњи ас стропоштао се на траву… »
Какав је цар испао нејмар: Меси га разбио усред Бразила, а његов потез после тога је све одушевио! (видео)
Мондо 11.07.2021
Велики ривали, али и велики пријатељи! Нејмар је одмах пришао Месију после финала Копа Америке. Велики ривали, али и велики пријатељи! Нејмар је одмах пришао Месију после финала Копа Америке. Лионел Меси је коначно успео… »
Меси тешио уплаканог нејмара: Велики гест звезде Аргентине после величанствене победе (видео)
Вечерње новости 11.07.2021
Фото: Принтскрин Једини гол на утакмици у 22. минути постигао је Ангел Ди Мариа након катастрофалне реакције бразилске обране. Одмах по завршетку утакмице почело је велико славље Аргентинаца. У једном тренутку поред њих је… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 11 минутајош 32 повезане
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз минималне промене курса динара према евру
Наслови.аи пре 6 минутајош 33 повезане
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 6 сатијош 9 повезаних
Баку (79) покосио камион, умрла у болници, возач побегао са места несреће
Југмедиа пре 1 сатјош 26 повезаних
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 46 минутајош 30 повезаних