Povezane vesti

Uzele 100.000 € od zadruge! Kija Kockar se oglasila nakon majčine pobede - "Dupla kruna u našoj porodici!"

Uzele 100.000 € od zadruge! Kija Kockar se oglasila nakon majčine pobede - "Dupla kruna u našoj porodici!"

Mondo 11.07.2021
Kija Kockar komentarisala pobedu Nadice Zeljković u rijaltiju Zadruga. Kija Kockar komentarisala pobedu Nadice Zeljković u rijaltiju Zadruga. Četvrta sezona rijalitija Zadruga zvanično završena, a bogatija za 50.000 evra izašla Nadica Zeljković… »
"Dupla kruna u našoj porodici, i dalje sam u šoku" Oglasila se Kija Kockar nakon što je Nadica pobedila u "Zadruzi"

"Dupla kruna u našoj porodici, i dalje sam u šoku" Oglasila se Kija Kockar nakon što je Nadica pobedila u "Zadruzi"

Blic 11.07.2021
Sinoć je završena četvrta sezona rijalitija "Zadruga" u kojem je pobedu odnela Nadica Zeljković, majka Kije Kockar. Sada se tim povodom oglasila Kija na svom Instagram profilu. - Nakon duge noći, došao je i taj trenutak - POBEDA! Dupla kruna u… »
Od honorara kupujem nekretninu i počinjem biznis! Mišel se opario u Zadruzi, a evo da li ulazi u Zadrugu 5 i šta kaže o…

Od honorara kupujem nekretninu i počinjem biznis! Mišel se opario u Zadruzi, a evo da li ulazi u Zadrugu 5 i šta kaže o…

Kurir 11.07.2021
Ovogodišnja sezona rijalitija "Zadruga" sinoć je završena, a Nadica Zeljković odnela je pobedu. Mišel Gvozdenović govorio je o svom učešću u rijalitiju, i tom prilikom otkrio i da je imao i te kako veliki honorar u "Zadruzi". "Mislim da 98 odsto… »
(Video) "kupujem još jednu nekretninu": Mišel dobio ogroman honorar u "Zadruzi", sve otkrio o Miljani i novoj sezoni

(Video) "kupujem još jednu nekretninu": Mišel dobio ogroman honorar u "Zadruzi", sve otkrio o Miljani i novoj sezoni

Blic 11.07.2021
Sinoć je završena četvrta sezona rijalitija "Zadruga" u kojem je pobedu odnela Nadica Zeljković, majka Kije Kockar. Tokom finala, Mišel Gvozdenović, otkrio je da će od honorara kupiti još jednu nekretninu, ali i uložiti novac u svoju muzičku… »
Miljanina sestra bila je na finalu rijalitija! Ana se pojavila u korsetu i suknjici, a njene noge svi su gledali! (video)

Miljanina sestra bila je na finalu rijalitija! Ana se pojavila u korsetu i suknjici, a njene noge svi su gledali! (video)

Kurir 11.07.2021
Ana Kulić, sestra Miljane Kulić pojavila se na finalnoj večeri rijalitija, a mnoge je oduševila izgledom. Miljana Kulić, zauzela je treće mesto, međutim ono što su svi komentarisali jeste stajling njene sestre Ane. Ana je nosila crnu top i suknju… »
(Video): Da li ste na finalu "Zadruge" primetili sestru Miljane Kulić? Ana pokazala gole noge i jedva prekrila intimu

(Video): Da li ste na finalu "Zadruge" primetili sestru Miljane Kulić? Ana pokazala gole noge i jedva prekrila intimu

Blic 11.07.2021
Sinoć je završena četvrta sezona rijalitija "Zadruga" u kojem je pobedu odnela Nadica Zeljković, majka Kije Kockar. Njena koleginica, Miljana Kulić, zauzela je treće mesto, međutim ono što su svi komentarisali jeste stajling njene sestre Ane… »
Pobednik Zadruge 4 Nadica Zeljković, drugo mesto Milica Kemez! (VIDEO)

Pobednik Zadruge 4 Nadica Zeljković, drugo mesto Milica Kemez! (VIDEO)

Svet plus 11.07.2021
Pobednik "Zadruge 4" je Nadica Zeljković, a drugo mesto osvojila je Milica Kemez! Dve najbolje plasiranje takmičarke stigle su u studio, gde su se pozdravile sa Mirelom Kemez i Kijom Kockar, koje su došle da ih podrže. Potom su prikazani profili… »
Hvala dobrim ljudima za krov nad glavom! Milica prezadovoljna nagradom - o ovome maštam 10 godina!

Hvala dobrim ljudima za krov nad glavom! Milica prezadovoljna nagradom - o ovome maštam 10 godina!

Mondo 11.07.2021
Milica Kemez ne može da sakrije sreću zbog kuće koju je dobila. Milica Kemez ne može da sakrije sreću zbog kuće koju je dobila. Zadruga 4 je gotova, majka Kije Kockar, Nadica Zeljković je pobednica, a drugo mesto u velikom finalu zauzela je Milica… »
Milica Kemez u ŠOKU! Ostvarila joj se najveća ŽELJA!

Milica Kemez u ŠOKU! Ostvarila joj se najveća ŽELJA!

Svet & Skandal 11.07.2021
Milica Kemez ne može da dođe sebi nakon velikog finala „Zadruge 4”. Naime, Milica Kemez osvojila je drugo mesto u rijalitiju, a kao nagradu je dobila montažnu kuću. Kemezova nije krila oduševljenje i ponosno je istakla da joj se sada ispunila… »
Hvala što ste mi omogućili krov nad glavom! Milica Kemez osvojila drugo mesto u rijalitiju, pa razvezala jezik i vezi sa…

Hvala što ste mi omogućili krov nad glavom! Milica Kemez osvojila drugo mesto u rijalitiju, pa razvezala jezik i vezi sa…

Kurir 11.07.2021
Milica Kemez osvojila je drugo mesto u rijalitiju, a kao nagradu je dobila montažnu kuću. Kemezova nije krila oduševljenje zbog nagrade, a rekla je zbog čega joj je veoma važna. "Presrećna sam. Hvala svim dobrim ljudima koji su prepoznali nešto u… »
"Konačno imam krov nad glavom": Milica Kemez o kući koju je osvojila u "Zadruzi 4": "o ovome sam sanjala 10 godina" (video)

"Konačno imam krov nad glavom": Milica Kemez o kući koju je osvojila u "Zadruzi 4": "o ovome sam sanjala 10 godina" (video)

Blic 11.07.2021
Milica Kemez sinoć je osvojila drugo mesto u "Zadruzi 4", a kao nagradu je dobila montažnu kuću. Milica je istakla da je presrećna zbog nagrade, budući da do sada nije imala svoju nekretninu i krov nad glavom. Ona je govorila i o odnosu sa sestrom… »

Vesti dana »