Повезане вести
Узеле 100.000 € од задруге! Кија Коцкар се огласила након мајчине победе - "Дупла круна у нашој породици!"
Мондо 11.07.2021
Кија Коцкар коментарисала победу Надице Зељковић у ријалтију Задруга. Кија Коцкар коментарисала победу Надице Зељковић у ријалтију Задруга. Четврта сезона ријалитија Задруга званично завршена, а богатија за 50.000 евра изашла… »
"Дупла круна у нашој породици, и даље сам у шоку" Огласила се Кија Коцкар након што је Надица победила у "Задрузи"
Блиц 11.07.2021
Синоћ је завршена четврта сезона ријалитија "Задруга" у којем је победу однела Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар. Сада се тим поводом огласила Кија на свом Инстаграм профилу. - Након дуге ноћи, дошао је и тај тренутак - ПОБЕДА… »
Од хонорара купујем некретнину и почињем бизнис! Мишел се опарио у Задрузи, а ево да ли улази у Задругу 5 и шта каже о Мини!…
Курир 11.07.2021
Овогодишња сезона ријалитија "Задруга" синоћ је завршена, а Надица Зељковић однела је победу. Мишел Гвозденовић говорио је о свом учешћу у ријалитију, и том приликом открио и да је имао и те како велики хонорар у "Задрузи"… »
Миљанина сестра била је на финалу ријалитија! Ана се појавила у корсету и сукњици, а њене ноге сви су гледали! (видео)
Курир 11.07.2021
Ана Кулић, сестра Миљане Кулић појавила се на финалној вечери ријалитија, а многе је одушевила изгледом. Миљана Кулић, заузела је треће место, међутим оно што су сви коментарисали јесте стајлинг њене сестре Ане. Ана је носила… »
(Видео) "купујем још једну некретнину": Мишел добио огроман хонорар у "Задрузи", све открио о Миљани и новој сезони
Блиц 11.07.2021
Синоћ је завршена четврта сезона ријалитија "Задруга" у којем је победу однела Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар. Током финала, Мишел Гвозденовић, открио је да ће од хонорара купити још једну некретнину, али и уложити новац у… »
(Видео): Да ли сте на финалу "Задруге" приметили сестру Миљане Кулић? Ана показала голе ноге и једва прекрила интиму
Блиц 11.07.2021
Синоћ је завршена четврта сезона ријалитија "Задруга" у којем је победу однела Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар. Њена колегиница, Миљана Кулић, заузела је треће место, међутим оно што су сви коментарисали јесте стајлинг… »
Хвала добрим људима за кров над главом! Милица презадовољна наградом - о овоме маштам 10 година!
Мондо 11.07.2021
Милица Кемез не може да сакрије срећу због куће коју је добила. Милица Кемез не може да сакрије срећу због куће коју је добила. Задруга 4 је готова, мајка Кије Коцкар, Надица Зељковић је победница, а друго место у великом финалу… »
Милица Кемез у ШОКУ! Остварила јој се највећа ЖЕЉА!
Свет & Скандал 11.07.2021
Милица Кемез не може да дође себи након великог финала „Задруге 4”. Наиме, Милица Кемез освојила је друго место у ријалитију, а као награду је добила монтажну кућу. Кемезова није крила одушевљење и поносно је истакла да јој се… »
Хвала што сте ми омогућили кров над главом! Милица Кемез освојила друго место у ријалитију, па развезала језик и вези са Бором!…
Курир 11.07.2021
Милица Кемез освојила је друго место у ријалитију, а као награду је добила монтажну кућу. Кемезова није крила одушевљење због награде, а рекла је због чега јој је веома важна. "Пресрећна сам. Хвала свим добрим људима који су… »
"Коначно имам кров над главом": Милица Кемез о кући коју је освојила у "Задрузи 4": "о овоме сам сањала 10 година" (видео)
Блиц 11.07.2021
Милица Кемез синоћ је освојила друго место у "Задрузи 4", а као награду је добила монтажну кућу. Милица је истакла да је пресрећна због награде, будући да до сада није имала своју некретнину и кров над главом. Она је говорила и о… »
Вести дана »
Земљотрес јачине 7,6 јединица Рихтерове скале погодио близину обале Јапана
РТС пре 10 минутајош 32 повезане
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 3 сатајош 47 повезаних