Повезане вести

Не могу да пређем преко речи које је упутио мом оцу: Маја први пут након скандала у финалу - "Кукавички је било!"

Не могу да пређем преко речи које је упутио мом оцу: Маја први пут након скандала у финалу - "Кукавички је било!"

Мондо 11.07.2021
Маја Маринковић се укључила у емисију након жустре свађе између њеног оца Такија и ријалити дечка Марка Јањушевића Јањуша. Маја Маринковић се укључила у емисију након жустре свађе између њеног оца Такија и ријалити дечка… »
Ово му Никад нећу опростити, и он је отац женског детета! Маја дефинитивно раскрстила са Јањушем након инцидента са Такијем!…

Ово му Никад нећу опростити, и он је отац женског детета! Маја дефинитивно раскрстила са Јањушем након инцидента са Такијем!…

Курир 11.07.2021
Маја Маринковић након инцидента који се синоћ десеио између Марка Јањушевића Јањуша и њеног оца Такија, открила је да је ставила тачку на било какав однос са њим. "Преживела сам свашта, али то сам сама бира. Ишла сам главом… »
Лаже џукела! Ми смо звезде и носимо те паразите на леђима: Мајин отац о детаљима жестоког сукоба са Јањушем

Лаже џукела! Ми смо звезде и носимо те паразите на леђима: Мајин отац о детаљима жестоког сукоба са Јањушем

Мондо 11.07.2021
Таки испрозивао кошаркаша за све паре. Таки испрозивао кошаркаша за све паре. Отац Маје Маринковић, Радомир Маринковић Таки дошао је у жестоки конфликт са Марком Јањушевићем Јањушем чим је кошаркаш напустио Задругу, а сукоб се… »
Ми смо главне звезде и носимо паразите на леђима! Таки открио шок детаље жешћег сукоба са Јањушем и Золом! Оплела је и маја!…

Ми смо главне звезде и носимо паразите на леђима! Таки открио шок детаље жешћег сукоба са Јањушем и Золом! Оплела је и маја!…

Курир 11.07.2021
Отац ријалити учеснице Маје Маринковић, Радомир Маринковић Таки имао је озбиљан конфликт са Марком Јањушевићем Јањушем, а након тога и са Лазаром Чолићем Золом. Таки је испричао шта се тачно догодило између њега и Золе и да… »

Вести дана »