Povezane vesti

Ovo mu Nikad neću oprostiti, i on je otac ženskog deteta! Maja definitivno raskrstila sa Janjušem nakon incidenta sa Takijem!…

Ovo mu Nikad neću oprostiti, i on je otac ženskog deteta! Maja definitivno raskrstila sa Janjušem nakon incidenta sa Takijem!…

Kurir 11.07.2021
Maja Marinković nakon incidenta koji se sinoć deseio između Marka Janjuševića Janjuša i njenog oca Takija, otkrila je da je stavila tačku na bilo kakav odnos sa njim. "Preživela sam svašta, ali to sam sama bira. Išla sam glavom kroz zid. Volela sam ga i… »
Ne mogu da pređem preko reči koje je uputio mom ocu: Maja prvi put nakon skandala u finalu - "Kukavički je bilo!"

Ne mogu da pređem preko reči koje je uputio mom ocu: Maja prvi put nakon skandala u finalu - "Kukavički je bilo!"

Mondo 11.07.2021
Maja Marinković se uključila u emisiju nakon žustre svađe između njenog oca Takija i rijaliti dečka Marka Janjuševića Janjuša. Maja Marinković se uključila u emisiju nakon žustre svađe između njenog oca Takija i rijaliti dečka Marka Janjuševića Janjuša… »
Laže džukela! Mi smo zvezde i nosimo te parazite na leđima: Majin otac o detaljima žestokog sukoba sa Janjušem

Laže džukela! Mi smo zvezde i nosimo te parazite na leđima: Majin otac o detaljima žestokog sukoba sa Janjušem

Mondo 11.07.2021
Taki isprozivao košarkaša za sve pare. Taki isprozivao košarkaša za sve pare. Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki došao je u žestoki konflikt sa Markom Janjuševićem Janjušem čim je košarkaš napustio Zadrugu, a sukob se nastavio i ispred studija… »
Mi smo glavne zvezde i nosimo parazite na leđima! Taki otkrio šok detalje žešćeg sukoba sa Janjušem i Zolom! Oplela je i maja!…

Mi smo glavne zvezde i nosimo parazite na leđima! Taki otkrio šok detalje žešćeg sukoba sa Janjušem i Zolom! Oplela je i maja!…

Kurir 11.07.2021
Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Marinković Taki imao je ozbiljan konflikt sa Markom Janjuševićem Janjušem, a nakon toga i sa Lazarom Čolićem Zolom. Taki je ispričao šta se tačno dogodilo između njega i Zole i da li ga je napao, kao što je… »

Vesti dana »