Povezane vesti
Bog je ovo čuvao za mene, izvadio sam trn koji me je mučio: Mesi kao nikad do sad - Uvek sam na odmor odlazio tužan...
Mondo 11.07.2021
Emotivno je Lionel Mesi doživeo to što je njegova Argentina postala šampion Kopa Amerika. Emotivno je Lionel Mesi doživeo to što je njegova Argentina postala šampion Kopa Amerika. Uspela je konačno Argentina da posle 28 godina osvoji neki veliki trofej i… »
Fešta! Ovako argentina slavi mesija i trofej: Navijač gologuz visio sa krova, "reka" ljudi u Buenos Ajresu! (video)
Mondo 11.07.2021
Rešili ljudi da se malo opuste posle velikog uspeha... Rešili ljudi da se malo opuste posle velikog uspeha... Čekali su Argentinci 28 godina i napokon dočekali - ponovo su osvojili neki veliki trofej i postali šampioni Južne Amerike! Lionel Mesi je… »
Vesti dana »
Srpkinja u četvrtfinalu Rolan Garosa: Krunić i Danilina u dublu počistile protivnice i čekaju rivalke u završnici turnira!
Kurir pre 38 minutajoš 43 povezane
Jeste li iznenađeni? Evo ko je igrač sezone u Ligi šampiona: UEFA odredila najbolje, ovo je i idealni tim elitnog takmičenja!
Kurir pre 3 minutajoš 48 povezanih
Odbio da uradi alko-test, nudio policajcima mito, pa pobegao: Uhapšen Nišlija (38)
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih