Povezane vesti
Milošević je pred izručenje otkrio najveću tajnu Jugoslavije! Javno prozvao i svog sina – Marko je kriv
Pravda 11.07.2021
Slobodan Milošević je u svom poslednjem intervjuu pred izručenje sudu u Hagu otkrio da čuveni Deda Avram nije tvorac ekonomskih mera koje su zaustavile inflaciju u Jugoslaviju, ai i prvi put progovorio o sinu Marku koga su optuživali da je švercovao… »
Milošević tog dana otkrio najveću tajnu Jugoslavije! Prvi i poslednji put javno prozvao i rođenog sina - Marko je kriv
Mondo 11.07.2021
"Da ja ovih 10 godina nisam radio to što sam radio, ne bi oni imali te fotelje iz kojih sada izriču olake optužbe". "Da ja ovih 10 godina nisam radio to što sam radio, ne bi oni imali te fotelje iz kojih sada izriču olake optužbe". Slobodan… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 33 minutajoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 4 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 52 minutajoš 48 povezanih