Povezane vesti
Milošević je pred izručenje otkrio najveću tajnu Jugoslavije! Javno prozvao i svog sina – Marko je kriv
Pravda 11.07.2021
Slobodan Milošević je u svom poslednjem intervjuu pred izručenje sudu u Hagu otkrio da čuveni Deda Avram nije tvorac ekonomskih mera koje su zaustavile inflaciju u Jugoslaviju, ai i prvi put progovorio o sinu Marku koga su optuživali da je švercovao… »
Milošević tog dana otkrio najveću tajnu Jugoslavije! Prvi i poslednji put javno prozvao i rođenog sina - Marko je kriv
Mondo 11.07.2021
"Da ja ovih 10 godina nisam radio to što sam radio, ne bi oni imali te fotelje iz kojih sada izriču olake optužbe". "Da ja ovih 10 godina nisam radio to što sam radio, ne bi oni imali te fotelje iz kojih sada izriču olake optužbe". Slobodan Milošević je… »
Vesti dana »

Danas očekujte hitna upozorenja! Na snazi će biti narandžasti alarm, lokacije će se znati sat do dva unapred
Telegraf pre 30 minutajoš 10 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Radnički 1923 u Superligi Srbije?
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 50 minutajoš 1 povezana

Izbio požar na koncertu Darka Lazića: Sumnja se da je ovo uzrok (video)
Blic pre 20 minutajoš 4 povezane