Повезане вести

Докрајчили су ми тату: Након смрти бака Зорке нове оптужбе на рачун дома за старе директорка тврди да није било неправилности…

Докрајчили су ми тату: Након смрти бака Зорке нове оптужбе на рачун дома за старе директорка тврди да није било неправилности…

Курир 11.07.2021
Након тврдње Снежана Пантелић из Београда да јој је мајка Зорка (82) преминула након тортуре у дому за старе "Холидеј хаус" на Петловом брду, огласила се и Наталија Мисајловски са причом о оцу који је прошле године преминуо… »
Докрајчили ми оца! Рекао је "овде ме бију, по глави и телу": Нова језива сведочења о старачком дому - Умро је с ранама!

Докрајчили ми оца! Рекао је "овде ме бију, по глави и телу": Нова језива сведочења о старачком дому - Умро је с ранама!

Мондо 11.07.2021
Јавности се обратила још једна жена која тврди да је за смрт њеног оца наводно одговорно нељудско поступање према корисницима старачког дома на Петловом брду. Наводе је демантовала директорка дома. Јавности се обратила још… »
Ово је сутерен у ком су мучили и изгладњивали старе људе: Комшије су слушале јауке, али су сви годинама ћутали (фото)

Ово је сутерен у ком су мучили и изгладњивали старе људе: Комшије су слушале јауке, али су сви годинама ћутали (фото)

Курир 11.07.2021
Курир је данас приликом обиласка сусретао суседе дома "Холидеј хаус" који сведоче да су се кроз мали прозор сутерена често чули јауци. Смрт Зорке Пантелић (82) која је преминула у старачком дому "Холидеј хаус" у београдском… »
Након Снежане, јавила се и Наталија, отац јој је умро по боравку у дому. Управа има своје аргументе

Након Снежане, јавила се и Наталија, отац јој је умро по боравку у дому. Управа има своје аргументе

Телеграф 11.07.2021
За непуних месец и по дана човек је драстично смршао, дошао до ситуације да мора да користи пелене, а његов изглед био је потресан. Боловао је од тешке и прогресивне болести. Након што нам је Београђанка Снежана П. испричала… »

Вести дана »