Povezane vesti
Udovica sam 21 godinu, i ja imam pravo da se zaljubim! Ceca iskreno o dečku Bogdanu, a onda progovorila i o Anastasijinoj…
Kurir 11.07.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa svojim parterom Bogdanom Srejovićem. Ceca ne krije da je zaljubljena, ali retko govori o privatnom životu. Ona je komentarisala vezu sa Bogdanom, ali i otkrila nešto više o… »
21 Godinu sam udovica, smem i ja da se zaljubim: Ceca Ražnatović nikad iskrenije o porodici i emotivnom životu!
Mondo 11.07.2021
Ceca Ražnatović progovorila o ljubavi i privatnom životu. Ceca Ražnatović progovorila o ljubavi i privatnom životu. Svetlana Ceca Ražnatović je nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana, svoj emotivni život skrivala od očiju javnosti, a kako je nedavno… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar u Nišavskom okrugu i celoj Srbiji
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 41 povezana

Poljoprivrednici najavili protest zbog neispunjenih zahteva: Traže pomoć države i niže cene goriva
Serbian News Media pre 2 satajoš 12 povezanih

"Jumko" i JKP "Komrad" platili 120.000 dinara za prevoz radnika na "skup protiv blokada" u Vranjskoj Banji: Tišina nakon objavljivanja ugovora
N1 Info pre 8 satijoš 8 povezanih

Stigao novi jusein Bolt! "Razneo" je rivale u finalu trke na 100 metara na Svetskom prvenstvu u atletici! (video)
Večernje novosti pre 17 minutajoš 25 povezanih