Повезане вести

Беретини идеално описао што је Ноле међу највећима икада

Беретини идеално описао што је Ноле међу највећима икада

Нова 11.07.2021
Италијански тенисер Матео Беретини честитао је Новаку Ђоковићу на победи и рекао да је задовољан нивоом свог тениса. Беретини је поражен у недељу у финалу Вимблдона са 7:6, 4:6, 4:6 и 3:6 од Ђоковића, чиме се Новак изједначио… »
Откривено: Њој је Новак дао рекет! Зове се Иванка и њену поруку Ђоковићу видели су сви - 5 слова за шампиона!

Откривено: Њој је Новак дао рекет! Зове се Иванка и њену поруку Ђоковићу видели су сви - 5 слова за шампиона!

Мондо 11.07.2021
Новак Ђоковић је одушевио седмогодишњу девојчицу, а њена мајка је открила - откуд она уопште тако близу шампиону?! Новак Ђоковић је одушевио седмогодишњу девојчицу, а њена мајка је открила - откуд она уопште тако близу… »
Ја Србин да покварим план западњацима - и успео сам! Ђоковић је остварио све што је хтео, па викнуо - Србијо, волим те!

Ја Србин да покварим план западњацима - и успео сам! Ђоковић је остварио све што је хтео, па викнуо - Србијо, волим те!

Мондо 11.07.2021
Новакова посебна порука земљацима из Лондона! "Увек осећам вашу подршку, хвала вам свима!", рекао је Ђоковић! Новакова посебна порука земљацима из Лондона! "Увек осећам вашу подршку, хвала вам свима!", рекао је Ђоковић! Новак… »
Ђоковић одговорио Федереру са две реченице

Ђоковић одговорио Федереру са две реченице

Нова 11.07.2021
Новак Ђоковић одговорио је јавно Роџеру Федереру након што је Швајцарац одлучио да му честита након освајања 20. гренд слем трофеја. Швајцарац се није оглашавао када је Новак срушио његов рекорд по броју недеља на врху АТП… »
Новак за СК: Био сам под стресом, али онда сам проиграо

Новак за СК: Био сам под стресом, али онда сам проиграо

Н1 Инфо 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је био расположен у изјави за Спорт Клуб након што је у финалу Вимблдона победио Матеа Беретинија. Ђоковић је објаснио је да је у одлучујућем дуелу у Лондону био под стресом, али да је након… »
Ђоковић поткачио Запад, реченица која одзвања Србијом

Ђоковић поткачио Запад, реченица која одзвања Србијом

Спортске.нет 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поновио је да му је велика част што представља Србију на највишем нивоу и имајући у виду да земље западног света доминирају спортом, желео је да им као представник мале земље поремети… »
Ђоковић: Хтео сам као Србин из мале земље да покварим планове “западњацима”, мислим да сам успео

Ђоковић: Хтео сам као Србин из мале земље да покварим планове “западњацима”, мислим да сам успео

Вести онлине 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је освојио своју шесту тиулу на Вимблдону и укупно 20. гренд слем, а после меча дао је изјаву за РТС у којој је изнео своје утиске. Српски тенисер стао је пред камере РТС-а, а онда је говорио… »
Доминира у свим бројкама: Новак највише зарадио од тениса, цифра од које застаје дах!

Доминира у свим бројкама: Новак највише зарадио од тениса, цифра од које застаје дах!

Хот спорт 11.07.2021
Невероватне бројке! Српски тенисер Новак Ђоковић данас је по 6. пут у својој каријери постао шампиона Вимблдона. Била је то његова укупно 20. Грен Слем титула у професионалној каријери. Несумњиво да је већ сада један од… »
Новак Ђоковић: „Поносан сам што сам Србин“!

Новак Ђоковић: „Поносан сам што сам Србин“!

У центар 11.07.2021
„Волим да представљам Србију, тенис је спорт западног света и баш ми је била жеља да им ја као Србин из мале земље пореметим планове. Мислим да сам успео у томе“, рекао је Новак Ђоковић за РТС, додавши „да му је изазов да… »
Ђоковић после победе на Вимблдону поклонио рекет девојчици (ВИДЕО)

Ђоковић после победе на Вимблдону поклонио рекет девојчици (ВИДЕО)

Вести онлине 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Матеа Беретинија са 3:1 и по шести пут освојио Вимблдон, а као и на Ролан Гаросу, победнички рекет поклонио је једном од својих највернијих навијача на мечу. Наиме, девојчица у… »
Иванишевић: Више не морам да долазим на Вимблдон

Иванишевић: Више не морам да долазим на Вимблдон

Спортски журнал 11.07.2021
Некадашњи хрватски тенисер Горан Иванишевић рекао је данас да је на Вимблдону остварио све што је могао, пошто је на том гренд слем турниру освојио трофеј као играч и као тренер. Иванишевић је 2001. године освојио Вимблдон као… »
Девојчица поруком „истопила“ Новака, он јој поклонио рекет

Девојчица поруком „истопила“ Новака, он јој поклонио рекет

Нова 11.07.2021
Први рекет планете Новак Ђоковић поклонио је рекет једној девојчици у Лондону која је поред терена држала натпис подршке. Он је у недељу освојио свој 20. гренд слем трофеј победом над Матеом Беретинијем у четири сета. Одмах… »
Шок! Новак не иде на Олимпијске игре? Ђоковић се огласио - Хтео сам да играм, али...

Шок! Новак не иде на Олимпијске игре? Ђоковић се огласио - Хтео сам да играм, али...

Мондо 11.07.2021
Новак Ђоковић има жељу да игра у Јапану, али одлука тамошњих власти би то могла да промени. Новак Ђоковић има жељу да игра у Јапану, али одлука тамошњих власти би то могла да промени Освојио је Новак Ђоковић титулу на… »
Због Ђоковића је она најсрећније дете на свету: Бодрила Новака па добила поклон који остаје за цео живот! (видео)

Због Ђоковића је она најсрећније дете на свету: Бодрила Новака па добила поклон који остаје за цео живот! (видео)

Мондо 11.07.2021
Новак је исписао историју, а једна девојчица добила је на поклон рекет којим је освојио Вимблдон. Погледајте дирљив тренутак! Новак је исписао историју, а једна девојчица добила је на поклон рекет којим је освојио Вимблдон… »
То може само Новак великог срца: Како је на Вимблдону настао селфи са шампионом (видео)

То може само Новак великог срца: Како је на Вимблдону настао селфи са шампионом (видео)

Вечерње новости 11.07.2021
Фото: Принтскрин Твитер Армију навијача и обожавалаца имао је Ноле и током финалног меча против Матеа Беретинија, кога је “очистио” са 3:1. Уследила је неописива радост, сви су желели да честитају великом Србину. Новак, великог… »
Новаку шести Вимблдон, стигао Рафу и Роџера по броју гранд слемова

Новаку шести Вимблдон, стигао Рафу и Роџера по броју гранд слемова

Глас Америке 11.07.2021
ЛОНДОН — Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Италијана Матеа Беретинија у три сета - 6:7 (4), 6:4, 6:4, 6:3 и освојио је шесту титулу на Вимблдону, трећу узастопну, и трећу гранд слем титулу ове сезоне, чиме се први… »
ВИДЕО Ноле одушевио дечака у Лондону после 20. гренд слема

ВИДЕО Ноле одушевио дечака у Лондону после 20. гренд слема

Нова 11.07.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић освојио је 20. гренд слем трофеј у недељу поподне и после Париза, усрећио још једног дечака. Он је у Паризу, после победе на Ролан Гаросу, у финалу против Стефаноса Циципаса у пет сетова… »
Ђоковић шмекерски: На сред Вимблдона питан да прогнозира финале Европског првенства, ево шта је рекао!

Ђоковић шмекерски: На сред Вимблдона питан да прогнозира финале Европског првенства, ево шта је рекао!

Хот спорт 11.07.2021
Много му је значио овај трофеј! Италијански тенисер Матео Беретини је излагање почео честитавши Новаку на феноменалној игри, а српски тенисер је узвратио истом мером. ‘Било је ово више од битке. Честитам Матеу и његовом тиму… »
Ево зашто Новак Ђоковић једе траву после сваке титуле на Вимблдону

Ево зашто Новак Ђоковић једе траву после сваке титуле на Вимблдону

Вести онлине 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је освојио своју шесту тиулу на Вимблдону и укупно 20. гренд слем, а традицију коју практикује од своје прве титуле је наставио и овога пута. Тако је после треће титуле у низу на Вимблдону… »
Пет “немогућих” рекорда који су сада Новаку на “дохват руке” до краја каријере

Пет “немогућих” рекорда који су сада Новаку на “дохват руке” до краја каријере

Вести онлине 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Матеа Беретинија са 3:1 у финалу Вимблдона и освојио шесту титулу у Лондону и укупно 20. гренд слем у каријери којим се изједначио са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом… »
Иванишевић: Новак је непобедив, узеће УС опен и онда је прича готова

Иванишевић: Новак је непобедив, узеће УС опен и онда је прича готова

Моззарт спорт 11.07.2021
„Освојио сам Вимблдон као играч и као тренер, не морам више да долазим“, каже Ђоковићев тренер. Магија Вимблдона. Новак Ђоковић га је освојио шести пут, ушао у тениску историју јер је данас подигао у Лондону 20. гренд слем… »
Иванишевић: Новак је невероватан! Убију га 27 пута, он се увек уздигне

Иванишевић: Новак је невероватан! Убију га 27 пута, он се увек уздигне

Н1 Инфо 11.07.2021
Новак Ђоковић ће ове сезоне освојити сва четири гренд слем турнира, сматра његов тренер Горан Иванишевић. Најбољи тенисер света је у недељу славио на Вимблдону, пошто је после четири сета победио Матеа Беретинија. Србин је… »
Иванишевић неће више на Вимблдон, хит поређење са филмом

Иванишевић неће више на Вимблдон, хит поређење са филмом

Нова 11.07.2021
Горан Иванишевић био је сјајно расположен након тријумфа његовог изабраника Новака Ђоковића на Вимблдону. Србин је подигао 20. гренд слем пехар (шести на Вимблдону), па се тако изједначио са Рафеалом Надалом и Роџером Федерером… »
Федерер честитао Ђоковићу освајање 20. гренд слем титуле

Федерер честитао Ђоковићу освајање 20. гренд слем титуле

Спортски журнал 11.07.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер честитао је данас Новаку Ђоковићу освајање 20. гренд слем титуле, рекавши да је поносан што има прилику да игра у посебној ери тениских шампиона. Ђоковић је данас освојио свој шести трофеј на… »
Он се чекао: Новаков „мрзитељ“ му нашао нови изазов

Он се чекао: Новаков „мрзитељ“ му нашао нови изазов

Нова 11.07.2021
Новак Ђоковић је одушевио цео спортски свет, не само тениски, а реакција Бена Ротенберга, америчког новинара који га готово увек критикује, није могла ни овај пут да буде само похвална. Ноле је победио Матеа Беретинија у финалу… »
Ђоковића 27 пута морате да убијете! Горан загрлио Новака, па открио: Пијем јаке лекове, не враћам се на Вимблдон!

Ђоковића 27 пута морате да убијете! Горан загрлио Новака, па открио: Пијем јаке лекове, не враћам се на Вимблдон!

Мондо 11.07.2021
Новак Ђоковић освојио титулу, Горан Иванишевић направио шоу. Заједно су исписали историју! Новак Ђоковић освојио титулу, Горан Иванишевић направио шоу. Заједно су исписали историју! Новак Ђоковић је освојио 20. гренд слем трофеј… »
Српски спортисти у трансу: „Новаче, какав си ти краљ“

Српски спортисти у трансу: „Новаче, какав си ти краљ“

Нова 11.07.2021
Један, једини - Новак Ђоковић! Освојио је Вимблдон шести пут и уједно своју 20. гренд слем титулу, након чега су бројни и наши и спортисти из региона Српски ас је у финалу победио одличног Италијана Матеа Беретинија после… »
Новак ућуткао критичаре: Због ових рекорда му Федерер и Надал “дебело” гледају у леђа

Новак ућуткао критичаре: Због ових рекорда му Федерер и Надал “дебело” гледају у леђа

Вести онлине 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Матеа Беретинија са 3:1 у финалу Вимблдона и освојио шесту титулу у Лондону и укупно 20. гренд слем у каријери којим се изједначио са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом… »
Ово је последњи поен на мечу којим је Новак ушао у историју (ВИДЕО)

Ово је последњи поен на мечу којим је Новак ушао у историју (ВИДЕО)

Вести онлине 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Матеа Беретинија са 3:1 (6:7, 6:4, 6:4, 6:3) у великом финалу Вимблдона и још једном исписао тениску историју. Погледајте последњи поен којим је освојио свој 20. гренд слем у… »
Нове успехе слави уз ову песму: Новак Ђоковић освојио је Вимблдон, а весеље не може да прође без његове омиљене нумере

Нове успехе слави уз ову песму: Новак Ђоковић освојио је Вимблдон, а весеље не може да прође без његове омиљене нумере

Блиц 11.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је у финалу Вимблдона савладао Матеа Беретинија у четири сета, резултатом 6:7, 6:4, 6:4, 6:3. У размаку од неколико седмица Ноле је освојио Ролан Гарос и Вимблдон, те дошао до свог 20. гренд… »
"Не долазим више на: Вимблдон!" у минутима након Новакове велике победе, Горан Иванишевић шокирао цео тениски свет

"Не долазим више на: Вимблдон!" у минутима након Новакове велике победе, Горан Иванишевић шокирао цео тениски свет

Спортал блиц 11.07.2021
Одмах након финала Вимблдона и победе Новака Ђоковића је Горан Иванишевић дао једну прилично занимљиву изјаву. Хрватски тренер је тако стао у ред "јаких речи" након финала у Лондону, које је , па , а и Матео Беретини. Након… »
Јелена послала сјајну поруку Новаку након финала ФОТО

Јелена послала сјајну поруку Новаку након финала ФОТО

Нова 11.07.2021
Новак Ђоковић освојио је 20. гренд слем титулу победом над Матеом Беретинијем са 6:7(4), 6:4, 6:4, 6:3 у финалу Вимблдона, а његов велики успех нису могли да испрате најближи. Родитељи Дијана и Срђан, браћа Ђорђе и Марко, као и… »
Јелена се огласила после велике новакове победе: Имала је да поручи само једну реч - слика све говори (фото)

Јелена се огласила после велике новакове победе: Имала је да поручи само једну реч - слика све говори (фото)

Вечерње новости 11.07.2021
Фото: Инстаграм Јелена Ђоковић, само неколико минута након великог Новаковог успеха, на свом Твитер профилу објавила је дирљиву поруку са само једном речи. Наиме, на слици је Новак који непосредно након победе лежи на трави… »

Вести дана »