Povezane vesti
Đoković: Dvoumim se oko odlaska na Olimpijske igre
Radio 021 11.07.2021
Novak Đoković rekao je danas da još nije odlučio da li će igrati na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. Kako je naveo, šanse su "50-50". Prvi teniser sveta je rekao da je neodlučan zbog zabrane prisustva publike, kao i zbog ograničenja koja su na… »
Djoković još nije odlučio da li će igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju
Novi magazin 11.07.2021
Prvi teniser sveta Novak Djoković rekao je danas da još nije odlučio da li će igrati na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. Djoković je rekao da su šanse "50-50". Srpski teniser naveo je da je neodlučan zbog zabrane prisustva publike, kao i zbog… »
Đoković razmišlja da odustane od Olimpijskih igara: “Planirao sam da idem, sada sam na 50:50”
Vesti online 11.07.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković mogao bi da propusti predstojeće Olimpijske igre, što je i sam potvrdio u razgovoru sa novinarima posle osvojene šeste titule na Vimbldonu posle finala sa Mateo Beretinijem. Novak je posle meča istakao da nije siguran… »
U slavljeničkom danu, Novak zabrinuo celu Srbiju!
Sportske.net 11.07.2021
Novi osvajač Vimbldona Novak Đoković priznao je da se dvoumi po pitanju učešća na predstojećim Olimpijskim igrama i da je trenutno na 50:50 kada je reč o šansama da zaigra. Đoković se pojavio pred novinarima nakon velikog slavlja i pobede nad Mateom… »
Vesti dana »
Spoljnotrgovinska robna razmena Srbije za pet meseci ove godine 32,37 milijardi evra
Nova ekonomija pre 42 minutajoš 30 povezanih
Mislili ste da vam je vruće ovih dana? Tek stiže pravi talas vreline
Luftika pre 51 minutajoš 62 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Paragvaj priredio senzaciju na Svetskom prvenstvu, predsednik države uradio nešto neverovatno
Telegraf pre 1 satjoš 97 povezanih