Povezane vesti

Saznao sam svašta o mojoj bivšoj ženi! Ša misteriozan, želi samo jedno od Ivane, a onda spomenuo i Vladimira Tomovića!

Saznao sam svašta o mojoj bivšoj ženi! Ša misteriozan, želi samo jedno od Ivane, a onda spomenuo i Vladimira Tomovića!

Kurir 12.07.2021
Reper Nenad Aleksić Ša krajem prošle nedelje izašao je iz "Zadruge", a onda otvorio dušu o bivšoj supruzi Ivani Aleksić, koju je u pomenutom rijalitiju prevario sa Tarom Simov. - Saznao sam svašta o mojoj bivšoj ženi, baš svašta. Vi novinari… »
Tara vređala bivšeg u Zadruzi, a onda mu se izvinila Mateja ne može da zaboravi njene reči, a ovako komentariše njenu…

Tara vređala bivšeg u Zadruzi, a onda mu se izvinila Mateja ne može da zaboravi njene reči, a ovako komentariše njenu…

Kurir 12.07.2021
Mateja Matijević, nekadašnji učesnik treće sezone "Zadruge", prisustvovao je gala zabavi u Šimanovcima, povodom završetka četvrte sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, a sada je sumirao utiske nakon svog učešća u rijalitiju. -… »
Pravićemo bebu Ša ne može da sakrije sreću nakon Zadruge, roditeljima poručio brutalnu stvar i stao u Tarinu odbranu!

Pravićemo bebu Ša ne može da sakrije sreću nakon Zadruge, roditeljima poručio brutalnu stvar i stao u Tarinu odbranu!

Alo 12.07.2021
On je istakao da je svako pravio greške u životu. Nenad Aleksić Ša i Tara Simov došli su na žurku " Zadruge", koja se održava večeras, a za gorepomenuti list su istakli da rade na svojoj budućnosti i da im je lepo trenutno. Foto: Alo.rs - Mi… »
Nenad Aleksić Ša poručio roditeljima da mu se ne mešaju u život i otkrio da planira bebu sa Tarom Simov (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša poručio roditeljima da mu se ne mešaju u život i otkrio da planira bebu sa Tarom Simov (VIDEO)

Vesti online 12.07.2021
Darko Tanasijević porazgovarao je sa Nenadom Aleksićem Ša o vezi sa Tarom Simov i sinoćnom pomirenju, a uskoro mu se pridružila i ona. – Bitno da je Tara tu, da je sve u redu. Nisam Taru vodio na Fontanu, samo smo išli da jedemo, u stan nije… »
Želim bebu s Tarom! Ša šokirao izjavom: Roditelji neka mi se ne mešaju u život, a bivša žena je slobodna!

Želim bebu s Tarom! Ša šokirao izjavom: Roditelji neka mi se ne mešaju u život, a bivša žena je slobodna!

Mondo 12.07.2021
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov pomirili su se u finalu i zajedno su sinoć došli na žurku. Nenad Aleksić Ša i Tara Simov pomirili su se u finalu i zajedno su sinoć došli na žurku. Nakon dramatičnog pomirenja u studiju u finalnoj večeri, Nenad… »
(Video) "hoću bebu sa tarom": Ša presrećan posle Zadruge! Roditeljima poručuje: "ne mešajte mi se u život"

(Video) "hoću bebu sa tarom": Ša presrećan posle Zadruge! Roditeljima poručuje: "ne mešajte mi se u život"

Blic 11.07.2021
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov došli su na žurku "Zadruge", koja se održava večeras, a za "Blic" su istakli niz detalja koji će zaintrigirati javnost. - Voleo bih da imamo bebu Tara i ja, ali ne sada. Tamo negde, za nekoliko meseci ili više, što… »
Ša otkrio da li se čuo sa bivšom ženom: "Moji nisu za vezu sa Tarom, vole ivanu"

Ša otkrio da li se čuo sa bivšom ženom: "Moji nisu za vezu sa Tarom, vole ivanu"

Blic 11.07.2021
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov otkrili da li su sada u vezi, ali i kako su proveli prve sate nakon napuštanja Šimanovaca. - Ja sam spavala. Nenad je već sinoć po studiju tražio bubicu - počela je Tara, a Nenad je dodao: - Ja se još budim rano, po… »

Vesti dana »