Повезане вести

Тара вређала бившег у Задрузи, а онда му се извинила Матеја не може да заборави њене речи, а овако коментарише њену љубав…

Тара вређала бившег у Задрузи, а онда му се извинила Матеја не може да заборави њене речи, а овако коментарише њену љубав…

Курир 12.07.2021
Матеја Матијевић, некадашњи учесник треће сезоне "Задруге", присуствовао је гала забави у Шимановцима, поводом завршетка четврте сезоне ријалитија који је оборио све рекорде гледаности, а сада је сумирао утиске након свог учешћа… »
Сазнао сам свашта о мојој бившој жени! Ша мистериозан, жели само једно од Иване, а онда споменуо и Владимира Томовића!

Сазнао сам свашта о мојој бившој жени! Ша мистериозан, жели само једно од Иване, а онда споменуо и Владимира Томовића!

Курир 12.07.2021
Репер Ненад Алексић Ша крајем прошле недеље изашао је из "Задруге", а онда отворио душу о бившој супрузи Ивани Алексић, коју је у поменутом ријалитију преварио са Таром Симов. - Сазнао сам свашта о мојој бившој жени, баш свашта… »
Правићемо бебу Ша не може да сакрије срећу након Задруге, родитељима поручио бруталну ствар и стао у Тарину одбрану!

Правићемо бебу Ша не може да сакрије срећу након Задруге, родитељима поручио бруталну ствар и стао у Тарину одбрану!

Ало 12.07.2021
Он је истакао да је свако правио грешке у животу. Ненад Алексић Ша и Тара Симов дошли су на журку " Задруге", која се одржава вечерас, а за горепоменути лист су истакли да раде на својој будућности и да им је лепо тренутно. Фото… »
Ненад Алексић Ша поручио родитељима да му се не мешају у живот и открио да планира бебу са Таром Симов (ВИДЕО)

Ненад Алексић Ша поручио родитељима да му се не мешају у живот и открио да планира бебу са Таром Симов (ВИДЕО)

Вести онлине 12.07.2021
Дарко Танасијевић поразговарао је са Ненадом Алексићем Ша о вези са Таром Симов и синоћном помирењу, а ускоро му се придружила и она. – Битно да је Тара ту, да је све у реду. Нисам Тару водио на Фонтану, само смо ишли да једемо… »
Желим бебу с Таром! Ша шокирао изјавом: Родитељи нека ми се не мешају у живот, а бивша жена је слободна!

Желим бебу с Таром! Ша шокирао изјавом: Родитељи нека ми се не мешају у живот, а бивша жена је слободна!

Мондо 12.07.2021
Ненад Алексић Ша и Тара Симов помирили су се у финалу и заједно су синоћ дошли на журку. Ненад Алексић Ша и Тара Симов помирили су се у финалу и заједно су синоћ дошли на журку. Након драматичног помирења у студију у финалној… »
(Видео) "хоћу бебу са таром": Ша пресрећан после Задруге! Родитељима поручује: "не мешајте ми се у живот"

(Видео) "хоћу бебу са таром": Ша пресрећан после Задруге! Родитељима поручује: "не мешајте ми се у живот"

Блиц 11.07.2021
Ненад Алексић Ша и Тара Симов дошли су на журку "Задруге", која се одржава вечерас, а за "Блиц" су истакли низ детаља који ће заинтригирати јавност. - Волео бих да имамо бебу Тара и ја, али не сада. Тамо негде, за неколико… »
Ша открио да ли се чуо са бившом женом: "Моји нису за везу са Таром, воле ивану"

Ша открио да ли се чуо са бившом женом: "Моји нису за везу са Таром, воле ивану"

Блиц 11.07.2021
Ненад Алексић Ша и Тара Симов открили да ли су сада у вези, али и како су провели прве сате након напуштања Шимановаца. - Ја сам спавала. Ненад је већ синоћ по студију тражио бубицу - почела је Тара, а Ненад је додао: - Ја се… »

Вести дана »