Повезане вести
Тара вређала бившег у Задрузи, а онда му се извинила Матеја не може да заборави њене речи, а овако коментарише њену љубав…
Курир 12.07.2021
Матеја Матијевић, некадашњи учесник треће сезоне "Задруге", присуствовао је гала забави у Шимановцима, поводом завршетка четврте сезоне ријалитија који је оборио све рекорде гледаности, а сада је сумирао утиске након свог учешћа… »
Сазнао сам свашта о мојој бившој жени! Ша мистериозан, жели само једно од Иване, а онда споменуо и Владимира Томовића!
Курир 12.07.2021
Репер Ненад Алексић Ша крајем прошле недеље изашао је из "Задруге", а онда отворио душу о бившој супрузи Ивани Алексић, коју је у поменутом ријалитију преварио са Таром Симов. - Сазнао сам свашта о мојој бившој жени, баш свашта… »
Правићемо бебу Ша не може да сакрије срећу након Задруге, родитељима поручио бруталну ствар и стао у Тарину одбрану!
Ало 12.07.2021
Он је истакао да је свако правио грешке у животу. Ненад Алексић Ша и Тара Симов дошли су на журку " Задруге", која се одржава вечерас, а за горепоменути лист су истакли да раде на својој будућности и да им је лепо тренутно. Фото… »
Ненад Алексић Ша поручио родитељима да му се не мешају у живот и открио да планира бебу са Таром Симов (ВИДЕО)
Вести онлине 12.07.2021
Дарко Танасијевић поразговарао је са Ненадом Алексићем Ша о вези са Таром Симов и синоћном помирењу, а ускоро му се придружила и она. – Битно да је Тара ту, да је све у реду. Нисам Тару водио на Фонтану, само смо ишли да једемо… »
Желим бебу с Таром! Ша шокирао изјавом: Родитељи нека ми се не мешају у живот, а бивша жена је слободна!
Мондо 12.07.2021
Ненад Алексић Ша и Тара Симов помирили су се у финалу и заједно су синоћ дошли на журку. Ненад Алексић Ша и Тара Симов помирили су се у финалу и заједно су синоћ дошли на журку. Након драматичног помирења у студију у финалној… »
(Видео) "хоћу бебу са таром": Ша пресрећан после Задруге! Родитељима поручује: "не мешајте ми се у живот"
Блиц 11.07.2021
Ненад Алексић Ша и Тара Симов дошли су на журку "Задруге", која се одржава вечерас, а за "Блиц" су истакли низ детаља који ће заинтригирати јавност. - Волео бих да имамо бебу Тара и ја, али не сада. Тамо негде, за неколико… »
Ша открио да ли се чуо са бившом женом: "Моји нису за везу са Таром, воле ивану"
Блиц 11.07.2021
Ненад Алексић Ша и Тара Симов открили да ли су сада у вези, али и како су провели прве сате након напуштања Шимановаца. - Ја сам спавала. Ненад је већ синоћ по студију тражио бубицу - почела је Тара, а Ненад је додао: - Ја се… »
Вести дана »
Делегација Странке слободе и правде одала пошту убијеном премијеру
Бета пре 47 минутајош 59 повезаних
(БЛОГ) Израел тврди да је погодио ирански комплекс за развој нуклеарног оружја, очекује се прва порука новог иранског вође
Н1 Инфо пре 7 минутајош 37 повезаних
Ирански дронови циљали нафтна поља и танкере у Заливу; Израел гађао Либан и кључну иранску нуклеарну локацију
РТС пре 7 минутајош 48 повезаних
Сунчано и топло још неколико дана, а затим стижу киша, пљускови и захлађење
НИН пре 1 сатјош 29 повезаних
НБС задржала каматну стопу, инфлација скочила на 2,5 одсто
Блоомберг Адриа пре 42 минутајош 25 повезаних