Povezane vesti
Italijanski fudbaleri na prijemu kod predsednika i premijera
Beta 12.07.2021
Italijanski predsednik Serdjo Matarela organizovao je danas prijem u Rimu za fudbalske reprezentativce koji su osvojili Evropsko prvenstvo. Italijanski fudbaleri vratili su se jutros iz Londona u Rim, gde su ih prvo na aerodromu, pa na ulicama, dočekale… »
Svi pričaju o kjelinijevom šampionskom govoru: Trofej na EP posvetio preminulom saigraču, a pomenuo i Đokovićevo finale!
Hot sport 12.07.2021
Reprezentacija Italije se vratila iz Londona i sa sobom donela pehar namenjen najboljoj selekciji na ‘starom kontinentu’. Izabranici Roberta Manćinija su u velikom finalu posle boljeg izvođenja penala pobedili Englesku, a po dolasku u Rim upriličen im je… »
Džonson osudio rasizam uperen protiv fudbalskih reprezentativaca
Danas 12.07.2021
Britanski premijer Boris Džonson osudio je danas rasističko vređanje trojice igrača reprezentacije Engleske koji su promašili jedanaesterce u porazu od Italije u finalu Evropskog prvenstva. Džonson je na Tviteru objavio da „odgovorne za ovo užasno… »
Rasulo u Engleskoj zbog penala - "pustili su da dete šutira": Legenda isprozivala Griliša, a on ne ćuti - hteo sam!
Mondo 12.07.2021
Atmosfera će posle ovoga u taboru Engleske biti samo lošija. Atmosfera će posle ovoga u taboru Engleske biti samo lošija. Italija je u finalu Evropskog prvenstva slavila protiv Engleske nakon boljeg izvođenja penala, a raspoloženje u dva tabora je… »
Sautgejt razočaran: „Ja sam kriv, razapnite mene“
Hot sport 12.07.2021
Selektor Engleske iskren nakon poraza u finalu. Fudbalska reprezentacija Engleske nije uspela da osvoji prvu veliku titulu posle 55 godina, pošto je u finalu Evropskog prvenstva na Vembliju izgubila od Italije posle penala. „Sve je na meni. Ja sam kriv… »
Donaruma: Nismo se predali, zaslužili smo trofej
Sportski žurnal 12.07.2021
Golman Italije i najbolji igrač Evropskog fudbalskog prvenstva Đanluiđi Donaruma rekao je da se njegova ekipa nije predavala i da je zaslužila trofej. "Uradili smo nešto fantastično. Nismo se predali ni milimetar. Svi znate odakle smo krenuli. Sjajan smo… »
Ovo će nas boleti dok igramo fudbal! Kapitena Engleske pitali za klince i promašaje koji peku naciju!
Mondo 12.07.2021
Hari Kejn otkrio šta je rekao tragičarima finala u svlačionici! Hari Kejn otkrio šta je rekao tragičarima finala u svlačionici! Neverovatan je bol koji osećaju u engleskoj reprezentaciji posle poraza u finalu Evropskog prvenstva. U Rusiji 2018. stali su… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Posle požara – prve isporuke pomoći: Gazdinstvo u Cerovcu dobilo nove moravke i novu nadu
U centar pre 1 satjoš 20 povezanih

Tuga! Oglasio se klub nakon smrti fudbalera kog je udario grom: "Nije uspeo da pobedi u najvažnijoj utakmici"
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih

BLOG UŽIVO Tramp i Putin dogovorili sastanak, Rusija pozvala predsednika SAD u Moskvu, Zelenski besan: „Ne damo zemlju!“
Nova pre 15 minutajoš 116 povezanih

"To je nepoštovanje! To od mene nikada nećete čuti!" Trener Partizana odgovorio na nezgodno pitanje pred gostovanje Napretku
Kurir pre 25 minutajoš 19 povezanih