Повезане вести

Италијански фудбалери на пријему код председника и премијера

Италијански фудбалери на пријему код председника и премијера

Бета 12.07.2021
Италијански председник Сердјо Матарела организовао је данас пријем у Риму за фудбалске репрезентативце који су освојили Европско првенство. Италијански фудбалери вратили су се јутрос из Лондона у Рим, где су их прво на аеродрому… »
Сви причају о кјелинијевом шампионском говору: Трофеј на ЕП посветио преминулом саиграчу, а поменуо и Ђоковићево финале!

Сви причају о кјелинијевом шампионском говору: Трофеј на ЕП посветио преминулом саиграчу, а поменуо и Ђоковићево финале!

Хот спорт 12.07.2021
Репрезентација Италије се вратила из Лондона и са собом донела пехар намењен најбољој селекцији на ‘старом континенту’. Изабраници Роберта Манћинија су у великом финалу после бољег извођења пенала победили Енглеску, а по… »
Џонсон осудио расизам уперен против фудбалских репрезентативаца

Џонсон осудио расизам уперен против фудбалских репрезентативаца

Данас 12.07.2021
Британски премијер Борис Џонсон осудио је данас расистичко вређање тројице играча репрезентације Енглеске који су промашили једанаестерце у поразу од Италије у финалу Европског првенства. Џонсон је на Твитеру објавио да… »
Расуло у Енглеској због пенала - "пустили су да дете шутира": Легенда испрозивала Грилиша, а он не ћути - хтео сам!

Расуло у Енглеској због пенала - "пустили су да дете шутира": Легенда испрозивала Грилиша, а он не ћути - хтео сам!

Мондо 12.07.2021
Атмосфера ће после овога у табору Енглеске бити само лошија. Атмосфера ће после овога у табору Енглеске бити само лошија. Италија је у финалу Европског првенства славила против Енглеске након бољег извођења пенала, а… »
Саутгејт разочаран: „Ја сам крив, разапните мене“

Саутгејт разочаран: „Ја сам крив, разапните мене“

Хот спорт 12.07.2021
Селектор Енглеске искрен након пораза у финалу. Фудбалска репрезентација Енглеске није успела да освоји прву велику титулу после 55 година, пошто је у финалу Европског првенства на Вемблију изгубила од Италије после пенала. „Све… »
Донарума: Нисмо се предали, заслужили смо трофеј

Донарума: Нисмо се предали, заслужили смо трофеј

Спортски журнал 12.07.2021
Голман Италије и најбољи играч Европског фудбалског првенства Ђанлуиђи Донарума рекао је да се његова екипа није предавала и да је заслужила трофеј. "Урадили смо нешто фантастично. Нисмо се предали ни милиметар. Сви знате… »
Ово ће нас болети док играмо фудбал! Капитена Енглеске питали за клинце и промашаје који пеку нацију!

Ово ће нас болети док играмо фудбал! Капитена Енглеске питали за клинце и промашаје који пеку нацију!

Мондо 12.07.2021
Хари Кејн открио шта је рекао трагичарима финала у свлачионици! Хари Кејн открио шта је рекао трагичарима финала у свлачионици! Невероватан је бол који осећају у енглеској репрезентацији после пораза у финалу Европског првенства… »

Вести дана »