Повезане вести
Италијански фудбалери на пријему код председника и премијера
Бета 12.07.2021
Италијански председник Сердјо Матарела организовао је данас пријем у Риму за фудбалске репрезентативце који су освојили Европско првенство. Италијански фудбалери вратили су се јутрос из Лондона у Рим, где су их прво на аеродрому… »
Сви причају о кјелинијевом шампионском говору: Трофеј на ЕП посветио преминулом саиграчу, а поменуо и Ђоковићево финале!
Хот спорт 12.07.2021
Репрезентација Италије се вратила из Лондона и са собом донела пехар намењен најбољој селекцији на ‘старом континенту’. Изабраници Роберта Манћинија су у великом финалу после бољег извођења пенала победили Енглеску, а по… »
Џонсон осудио расизам уперен против фудбалских репрезентативаца
Данас 12.07.2021
Британски премијер Борис Џонсон осудио је данас расистичко вређање тројице играча репрезентације Енглеске који су промашили једанаестерце у поразу од Италије у финалу Европског првенства. Џонсон је на Твитеру објавио да… »
Расуло у Енглеској због пенала - "пустили су да дете шутира": Легенда испрозивала Грилиша, а он не ћути - хтео сам!
Мондо 12.07.2021
Атмосфера ће после овога у табору Енглеске бити само лошија. Атмосфера ће после овога у табору Енглеске бити само лошија. Италија је у финалу Европског првенства славила против Енглеске након бољег извођења пенала, а… »
Саутгејт разочаран: „Ја сам крив, разапните мене“
Хот спорт 12.07.2021
Селектор Енглеске искрен након пораза у финалу. Фудбалска репрезентација Енглеске није успела да освоји прву велику титулу после 55 година, пошто је у финалу Европског првенства на Вемблију изгубила од Италије после пенала. „Све… »
Донарума: Нисмо се предали, заслужили смо трофеј
Спортски журнал 12.07.2021
Голман Италије и најбољи играч Европског фудбалског првенства Ђанлуиђи Донарума рекао је да се његова екипа није предавала и да је заслужила трофеј. "Урадили смо нешто фантастично. Нисмо се предали ни милиметар. Сви знате… »
Ово ће нас болети док играмо фудбал! Капитена Енглеске питали за клинце и промашаје који пеку нацију!
Мондо 12.07.2021
Хари Кејн открио шта је рекао трагичарима финала у свлачионици! Хари Кејн открио шта је рекао трагичарима финала у свлачионици! Невероватан је бол који осећају у енглеској репрезентацији после пораза у финалу Европског првенства… »
Вести дана »

Временска прогноза за 15. септембар: После облака стиже разведравање
Глас југа пре 54 минутајош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане

Огласила се Каја Калас! "Неприхатљива повреда румунског ваздушног простора руским дроновима"
Курир пре 15 минутајош 2 повезане