Povezane vesti
Italijanski fudbaleri na prijemu kod predsednika i premijera
Beta 12.07.2021
Italijanski predsednik Serdjo Matarela organizovao je danas prijem u Rimu za fudbalske reprezentativce koji su osvojili Evropsko prvenstvo. Italijanski fudbaleri vratili su se jutros iz Londona u Rim, gde su ih prvo na aerodromu, pa na ulicama, dočekale… »
Svi pričaju o kjelinijevom šampionskom govoru: Trofej na EP posvetio preminulom saigraču, a pomenuo i Đokovićevo finale!
Hot sport 12.07.2021
Reprezentacija Italije se vratila iz Londona i sa sobom donela pehar namenjen najboljoj selekciji na ‘starom kontinentu’. Izabranici Roberta Manćinija su u velikom finalu posle boljeg izvođenja penala pobedili Englesku, a po dolasku u Rim upriličen… »
Džonson osudio rasizam uperen protiv fudbalskih reprezentativaca
Danas 12.07.2021
Britanski premijer Boris Džonson osudio je danas rasističko vređanje trojice igrača reprezentacije Engleske koji su promašili jedanaesterce u porazu od Italije u finalu Evropskog prvenstva. Džonson je na Tviteru objavio da „odgovorne za ovo… »
Rasulo u Engleskoj zbog penala - "pustili su da dete šutira": Legenda isprozivala Griliša, a on ne ćuti - hteo sam!
Mondo 12.07.2021
Atmosfera će posle ovoga u taboru Engleske biti samo lošija. Atmosfera će posle ovoga u taboru Engleske biti samo lošija. Italija je u finalu Evropskog prvenstva slavila protiv Engleske nakon boljeg izvođenja penala, a raspoloženje u dva tabora je… »
Sautgejt razočaran: „Ja sam kriv, razapnite mene“
Hot sport 12.07.2021
Selektor Engleske iskren nakon poraza u finalu. Fudbalska reprezentacija Engleske nije uspela da osvoji prvu veliku titulu posle 55 godina, pošto je u finalu Evropskog prvenstva na Vembliju izgubila od Italije posle penala. „Sve je na meni. Ja sam… »
Donaruma: Nismo se predali, zaslužili smo trofej
Sportski žurnal 12.07.2021
Golman Italije i najbolji igrač Evropskog fudbalskog prvenstva Đanluiđi Donaruma rekao je da se njegova ekipa nije predavala i da je zaslužila trofej. "Uradili smo nešto fantastično. Nismo se predali ni milimetar. Svi znate odakle smo krenuli… »
Ovo će nas boleti dok igramo fudbal! Kapitena Engleske pitali za klince i promašaje koji peku naciju!
Mondo 12.07.2021
Hari Kejn otkrio šta je rekao tragičarima finala u svlačionici! Hari Kejn otkrio šta je rekao tragičarima finala u svlačionici! Neverovatan je bol koji osećaju u engleskoj reprezentaciji posle poraza u finalu Evropskog prvenstva. U Rusiji 2018… »
Vesti dana »
Prelević: Objavljivanje dokumenata studenata je „novi nivo ludila vlasti“
Danas pre 38 minutajoš 7 povezanih