Повезане вести

Нека тражи забрану приласка, па шта и да завршим у затвору! Маја открила да ли се чула с Јањушем после скандала!

Нека тражи забрану приласка, па шта и да завршим у затвору! Маја открила да ли се чула с Јањушем после скандала!

Мондо 12.07.2021
Маја Маринковић открила је да ли се чула с Јањушем и шта мисли о Швеђанину с којим отац жели да је споји. Маја Маринковић открила је да ли се чула с Јањушем и шта мисли о Швеђанину с којим отац жели да је споји. Маја Маринковић… »
Јањуш и ја се нисмо чули, нити ћемо! Чак ми је и мајка шокирана: Маја не прашта бившем, а овако прича о бизнисмену из Шведске!…

Јањуш и ја се нисмо чули, нити ћемо! Чак ми је и мајка шокирана: Маја не прашта бившем, а овако прича о бизнисмену из Шведске!…

Курир 12.07.2021
Бивша ријалити учесница Маја Маринковић отворено је говорила о односу са Марком Јањушевићем Јањушем који је имао сукоб са њеним оцем Такијем Маринковићем у финалу. "Јањуш и ја се нисмо чули, нити ћемо. Знам да сам тако рекла… »
Маја Маринковић ставила тачку на везу са Јањушем и појавила се са оцем Такијем на журки поводом краја “Задруге” (ВИДЕО)…

Маја Маринковић ставила тачку на везу са Јањушем и појавила се са оцем Такијем на журки поводом краја “Задруге” (ВИДЕО)…

Вести онлине 12.07.2021
Маја Маринковић је током журке поводом краја “Задруге” разговарала са Дарком Танасијевићем и прокоментарисала хаос који се догодио на суперфиналу, када се Таки, њен отац, закачио са Марком Јањушевићем Јањушем: – Волела бих да… »

Вести дана »