Повезане вести

Побио сам премало Срба Усташки кољач шокирао регион: Још нисмо очистили Хрватску од четника, треба их све по кратком поступку…

Побио сам премало Срба Усташки кољач шокирао регион: Још нисмо очистили Хрватску од четника, треба их све по кратком поступку…

Ало 12.07.2021
Након што је Главаш на Фејсбуку најавио тужбу против новинара Зорана Шпрајца, развила се расправа пуна мржње. Бранимир Главаш, који је био осуђен за ратни злочин над српским цивилима на осам година затвора, а потом ослобођен… »
Главаш: Побио сам премало људи - шала или истина?

Главаш: Побио сам премало људи - шала или истина?

РТВ 12.07.2021
ЗАГРЕБ - Бранимир Главаш, који је био осуђен за ратни злочин над српским цивилима на осам година затвора, а потом ослобођен након што је Уставни суд Хрватске укинуо правоснажну пресуду Врховног суда и поступак вратио на почетак… »
Индекс осудио главашев говор мржње на фејсу: Колико си побио људи? Премало... Лајковао и позив на ликвидацију новинара…

Индекс осудио главашев говор мржње на фејсу: Колико си побио људи? Премало... Лајковао и позив на ликвидацију новинара…

Курир 12.07.2021
Бранимир Главаш, који је био осуђен за ратни злочин над српским цивилима на осам година затвора, а потом ослобођен након што је Уставни суд Хрватске укинуо правоснажну пресуду Врховног суда и поступак вратио на почетак, на свом… »

Вести дана »