Повезане вести

Мора много да се улаже, а ја немам ни бицикл: Милица Кемез проговорила о кући коју је добила и опет растужила многе!

Мора много да се улаже, а ја немам ни бицикл: Милица Кемез проговорила о кући коју је добила и опет растужила многе!

Мондо 12.07.2021
Милица Кемез освојила је друго место у Задрузи 4 и добила кров над главом о којем је сањала десет година. Милица Кемез освојила је друго место у Задрузи 4 и добила кров над главом о којем је сањала десет година. Милица Кемез… »
"Мора много да се уложи, а ја немам ни бицикл" Милица Кемез открила тужну истину о кући коју је добила, а ево чиме ће се…

"Мора много да се уложи, а ја немам ни бицикл" Милица Кемез открила тужну истину о кући коју је добила, а ево чиме ће се…

Блиц 12.07.2021
Милица Кемез, која је у "Задрузи 4" освојила друго место и као награду добила монтажну кућу, каже да јој неће бити лако да је опреми, будући да то захтева много улагања, за које она нема средстава. Милица се обратила пратиоцима… »
Милица Кемез освојила кућу, а сада јавно послала јаку поруку! Обратила се свима који су је издали, од њених речи многима ће…

Милица Кемез освојила кућу, а сада јавно послала јаку поруку! Обратила се свима који су је издали, од њених речи многима ће…

Ало 12.07.2021
"Пишите ми које теме желите да обрађујем. Желим да делимо корисне приче и добру енергију", поручила је Кемезова. Милица Кемез је освојила друго место у ријалити програму "Задруга 4", добила је монтажну кућу, а сада се огласила и… »

Вести дана »