Povezane vesti

Mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl: Milica Kemez progovorila o kući koju je dobila i opet rastužila mnoge!

Mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl: Milica Kemez progovorila o kući koju je dobila i opet rastužila mnoge!

Mondo 12.07.2021
Milica Kemez osvojila je drugo mesto u Zadruzi 4 i dobila krov nad glavom o kojem je sanjala deset godina. Milica Kemez osvojila je drugo mesto u Zadruzi 4 i dobila krov nad glavom o kojem je sanjala deset godina. Milica Kemez osvojila je drugo mesto u… »
"Mora mnogo da se uloži, a ja nemam ni bicikl" Milica Kemez otkrila tužnu istinu o kući koju je dobila, a evo čime će se…

"Mora mnogo da se uloži, a ja nemam ni bicikl" Milica Kemez otkrila tužnu istinu o kući koju je dobila, a evo čime će se…

Blic 12.07.2021
Milica Kemez, koja je u "Zadruzi 4" osvojila drugo mesto i kao nagradu dobila montažnu kuću, kaže da joj neće biti lako da je opremi, budući da to zahteva mnogo ulaganja, za koje ona nema sredstava. Milica se obratila pratiocima putem lajva na… »
Milica Kemez osvojila kuću, a sada javno poslala jaku poruku! Obratila se svima koji su je izdali, od njenih reči mnogima će…

Milica Kemez osvojila kuću, a sada javno poslala jaku poruku! Obratila se svima koji su je izdali, od njenih reči mnogima će…

Alo 12.07.2021
"Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju", poručila je Kemezova. Milica Kemez je osvojila drugo mesto u rijaliti programu "Zadruga 4", dobila je montažnu kuću, a sada se oglasila i poslala jaku… »

Vesti dana »