Povezane vesti
Da me je Taki gurnuo, polomio bih mu glavu! Zola nakon sukoba sa Majinim ocem besan kao ris, žestoko mu zapretio! (video)
Kurir 12.07.2021
Lazar Čolić Zola i Radomir Marinković Taki žestoko su se sukobili na finalu rijaliti programa "Zadruga". Zola i Taki su izneli svoje strane priče o tom sukobu. - Napao me je! Kaže: "Šta ti pričaš za moju ćerku da udara glavom o zid, jesi ti… »
(Video) Taki skočio na zolu da ga tuče: Miljanin bivši šokiran: "Gde ćeš na Rusiju!", a Majin otac besno: "Hoće reklamu"
Blic 12.07.2021
Lazar Čolić Zola, nekadašnji učesnik "Zadruge", i Radomir Marinković Taki, otac rijaliti učesnice Maje Marinković, žestoko su se sukobili po njenom izlasku iz pomenutog šou programa. - Napao me je! Kaže: "Šta ti pričaš za moju ćerku da udara… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 35 minutajoš 26 povezanih

Veliki požar u Kočanima u Severnoj Makedoniji – stradalo gotovo 60 ljudi, 18 povređenih u kritičnom stanju
RTS pre 35 minutajoš 186 povezanih

Zna se ko igra najbolji basket - Milivojević doneo zlato Srbiji na Kupu šampiona!
B92 pre 35 minutajoš 22 povezane