Povezane vesti
Da me je Taki gurnuo, polomio bih mu glavu! Zola nakon sukoba sa Majinim ocem besan kao ris, žestoko mu zapretio! (video)
Kurir 12.07.2021
Lazar Čolić Zola i Radomir Marinković Taki žestoko su se sukobili na finalu rijaliti programa "Zadruga". Zola i Taki su izneli svoje strane priče o tom sukobu. - Napao me je! Kaže: "Šta ti pričaš za moju ćerku da udara glavom o zid, jesi ti normalan… »
(Video) Taki skočio na zolu da ga tuče: Miljanin bivši šokiran: "Gde ćeš na Rusiju!", a Majin otac besno: "Hoće reklamu"
Blic 12.07.2021
Lazar Čolić Zola, nekadašnji učesnik "Zadruge", i Radomir Marinković Taki, otac rijaliti učesnice Maje Marinković, žestoko su se sukobili po njenom izlasku iz pomenutog šou programa. - Napao me je! Kaže: "Šta ti pričaš za moju ćerku da udara glavom o… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 22 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana