Povezane vesti
Da me je Taki gurnuo, polomio bih mu glavu! Zola nakon sukoba sa Majinim ocem besan kao ris, žestoko mu zapretio! (video)
Kurir 12.07.2021
Lazar Čolić Zola i Radomir Marinković Taki žestoko su se sukobili na finalu rijaliti programa "Zadruga". Zola i Taki su izneli svoje strane priče o tom sukobu. - Napao me je! Kaže: "Šta ti pričaš za moju ćerku da udara glavom o zid, jesi ti normalan… »
(Video) Taki skočio na zolu da ga tuče: Miljanin bivši šokiran: "Gde ćeš na Rusiju!", a Majin otac besno: "Hoće reklamu"
Blic 12.07.2021
Lazar Čolić Zola, nekadašnji učesnik "Zadruge", i Radomir Marinković Taki, otac rijaliti učesnice Maje Marinković, žestoko su se sukobili po njenom izlasku iz pomenutog šou programa. - Napao me je! Kaže: "Šta ti pričaš za moju ćerku da udara glavom o… »
Vesti dana »
Preko interneta prodavao lažnu brendiranu odeću! Policija upala u objekat u Novom Pazaru i zaplenila robu vrednu 2 miliona dinara
Blic pre 47 minutajoš 28 povezanih
Obilaze predsednik i ministri, pokloni za decu, pretnje i napadi na studente i aktiviste: Šta se radi u mestima koja čekaju izbore
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Od sutra kreće radikalizacija protesta, poljoprivrednici poručuju: Dosadašnji pregovori nisu doneli konkretna rešenja (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 3 satajoš 26 povezanih
SAZNAJEMO Danka Nešović pravi čistku u Petoj gimnaziji: Poslednjeg dana na funkciji suspendovala četvoro profesora
Nova pre 6 satijoš 28 povezanih
Ništa od novih sankcija Rusiji i velike pozajmice Ukrajini: Mađarska blokirala EU, Slovačka prekida isporuku struje Kijevu!
Kurir pre 42 minutajoš 25 povezanih