Повезане вести

Солскјер стао уз Рашфорда: Опет ће шутирати пенале

Солскјер стао уз Рашфорда: Опет ће шутирати пенале

Нова 13.07.2021
Тренер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскјер рекао је да не сумња да ће фудбалер Маркус Рашфорд наставити да изводи једанаестерце, након што је промашио један у финалу Европског првенства. Енглеска је у финалу у недељу увече… »
Донарума искрен: Ево зашто није славио одбрањен пенал!

Донарума искрен: Ево зашто није славио одбрањен пенал!

Хот спорт 13.07.2021
Заиста комична сцена! Као што је већ познато, Италија је након бољег извођења казнених удараца савладала Енглеску у финалу Европског првенства. Сјајни Донарума је одбранио пенале Џејдону Санчу и Букају Саки. Сакин пенал је био… »
‘Из таквих ствари мораш изаћи јачи’: Тренер стао уз свог ‘миљеника’!

‘Из таквих ствари мораш изаћи јачи’: Тренер стао уз свог ‘миљеника’!

Хот спорт 13.07.2021
Биће му тешко да врати самопоуздање! Енглеска је изгубила финале од Италије, а један од трагичара након пенал серије је био Маркус Рашфорд. Фудбалер Манчестер јунајтеда има навику да рутински реализује пенале, али је овог пута… »
Порука расистима: Ја сам Маркус Рашфорд, црнац из Манчестера

Порука расистима: Ја сам Маркус Рашфорд, црнац из Манчестера

Нова 13.07.2021
Маркус Рашфорд на удару је расистичких коментара Енглеза, због промашеног пенала у финалу Европског првенства. Маркус Рашфорд извинио се што је промашио пенал у финалу Европског првенства, али каже да се „никада нец́е извинити за… »
У инат расистима: Добри људи Манчестера одбранили Рашфордов мурал, претворили га у зид љубави

У инат расистима: Добри људи Манчестера одбранили Рашфордов мурал, претворили га у зид љубави

Вести онлине 13.07.2021
Нападач енглеске репрезентације Маркус Рашфорд постао је предмет грозних расистичких увреда после промашеног пенала у финалу Европског првенства против Италије. И није једини. Осим Рашфорда, са истим гадостима суочени су Џејдон… »
Расхфорд након расистичких увреда: Нећу се извињавати због тога ко сам

Расхфорд након расистичких увреда: Нећу се извињавати због тога ко сам

Ал Јазеера 13.07.2021
Нападач Манцхестер Унитеда и фудбалски репрезентативац Енглеске Марцус Расхфорд рекао како се осјећао као да је изневјерио саиграче и све остале. Нападач Манцхестер Унитеда и фудбалски репрезентативац Енглеске Марцус Расхфорд… »
Огласио се трагичар Енглеске: “Нећу ником да се извињавам”

Огласио се трагичар Енглеске: “Нећу ником да се извињавам”

Вести онлине 13.07.2021
Нападач Манчестер Јунајтеда и енглеске репрезентације Маркус Рашфорд један је од тројице фудбалера који су промашили пенале у финалу Европског првенства против Италије. Рашфорд је, баш као и Џејдон Санчо и Букајо Сака, био мета… »
Рашфорд: Критику прихватам, али нећу да се извињавам због порекла

Рашфорд: Критику прихватам, али нећу да се извињавам због порекла

Моззарт спорт 13.07.2021
“Осећам се да сам све изневерио”. Снови Енглеске о освајању Европског првенства распршили су се на пенал рулету. Вембли је утихнуо, у Лондону је испрва настао мук, а затим је проговорио. Окомили су се навијачи на тројицу… »

Вести дана »