Povezane vesti
Za mučenje u domu iz pakla mogu na robiju do 12 godina! Bahatosti nema kraja, odbijaju da preuzmu rešenje o zatvaranju…
Kurir 13.07.2021
Dom za stare "Holidej haus" na Petlovom brdu ima rok od tri nedelje da iseli korisnike nakon rešenja nadležne inspekcije o zatvaranja te ustanove zbog kršenja ljudskih prava korisnika. Nakon što je inspekcija socijalne zaštite Ministarstva za rad… »
"1 Jaje su delili na nas četvoro, gladovali smo": Nova jeziva svedočenja o staračkom domu - jedva sam izvukla živu glavu
Mondo 13.07.2021
U staračkom domu u Beogradu na Petlovom brdu preminula je žena, nakon što su je tamo držali u neljudskim uslovima i pod sedativima. Nakon toga počeli su da se javljaju novi svedoci. U staračkom domu u Beogradu na Petlovom brdu preminula je žena… »
Držali su me gladnu, jedno jaje delili su na nas četvoro: Ispovest bake koju je sin izvukao iz doma Holidej haus sa 40…
Kurir 13.07.2021
Držali su me gladnu, meso ni za Božić nismo videli, za osam meseci izgubila sam 10 kilograma, tvrdi u ispovesti za Kurir Dobrina Marinković (88), koja se, kako kaže, jedva živa izvukla iz doma "Holidej haus" Bolje čoveku da umre nego tamo da bude… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 8 satijoš 2 povezane