Povezane vesti
Ni osvajačica US opena neće u Tokio, otkazala i Konta
N1 Info 13.07.2021
Kanadska teniserka Bjanka Andresku otkazala je učešće na predstojećim Olimpijskim igrama postavši još jedna u nizu zvezda belog sporta koje se neće naći u Tokiju. Trenutno peta igračica sveta i osvajačica US opena iz 2019. godine donela je istu odluku… »
Teniseri nastavili da odustaju od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju
Politika 13.07.2021
Kanadska teniserka Bjanka Adresku objavila je danas da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Još kao devojčica sam sanjala da ću predstavljati Kanadu na Olimpijskim igrama. Ali, uz sve promene sa kojima se suočavamo, u dubini duše osećam da… »
Novi udarac za Tokio, još jedno elitno ime odustaje od Igara
Nova 13.07.2021
Kanadska teniserka Bjanka Andresku objavila je da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Još kao devojčica sam sanjala da ću predstavljati Kanadu na Olimpijskim igrama. Ali, uz sve promene sa kojima se suočavamo, u dubini duše osećam da sam… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 51 povezana

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 56 minutajoš 114 povezane

Referentna kamatna stopa nepromenjena, NBS očekuje privredni rast od 2,75 odsto
Biznis.rs pre 45 minutajoš 17 povezanih

GUR napao brod ruske flote vredan 60 miliona dolara – Kijev objavio detalje; Poljska traži sednicu SB UN zbog dronova
RTS pre 31 minutajoš 19 povezanih