Povezane vesti
Ni osvajačica US opena neće u Tokio, otkazala i Konta
N1 Info 13.07.2021
Kanadska teniserka Bjanka Andresku otkazala je učešće na predstojećim Olimpijskim igrama postavši još jedna u nizu zvezda belog sporta koje se neće naći u Tokiju. Trenutno peta igračica sveta i osvajačica US opena iz 2019. godine donela je istu odluku… »
Teniseri nastavili da odustaju od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju
Politika 13.07.2021
Kanadska teniserka Bjanka Adresku objavila je danas da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Još kao devojčica sam sanjala da ću predstavljati Kanadu na Olimpijskim igrama. Ali, uz sve promene sa kojima se suočavamo, u dubini duše osećam da… »
Novi udarac za Tokio, još jedno elitno ime odustaje od Igara
Nova 13.07.2021
Kanadska teniserka Bjanka Andresku objavila je da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Još kao devojčica sam sanjala da ću predstavljati Kanadu na Olimpijskim igrama. Ali, uz sve promene sa kojima se suočavamo, u dubini duše osećam da sam… »
Vesti dana »
TOK podigao optužni predlog protiv ministra kulture u slučaju Generalštab
Beta pre 19 minutajoš 23 povezane
Kremlj: Garancije da Kijev neće pristupiti NATO-u – ključno pitanje; Moskva otvorena za mir
Sputnik pre 9 minutajoš 33 povezane
Pre 3 meseca šetao crvenim tepihom sa svojim navodnim ubicom: Sin nasmejan na slikama, a on noćas izboden nožem
Mondo pre 49 minutajoš 59 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 15. decembar: Danas jutro maglovito, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih