Повезане вести
Руски олигарси да се угледају на Бренсона
Данас 13.07.2021
Челни човек руске свемирске агенције Дмитриј Рогозин врши притисак на руске олигархе да инвестирају у свемирско возило и попут британског милијардера Ричарда Бренсона одлете до руба свемира. Бренсон је у недељу постао први из… »
Колико кошта карта за лет у свемир Бренсоновом летелицом
Нова 13.07.2021
Више од 15 година, компанија „Вирџин Галактик“ милијардра Ричарда Бренсона ради на томе да лет у свемир учини комерцијалним и приступачним за „обичне“ људе. Летом до ивице свемира у којем је и сам учествовао, Бренсон је корак… »
Милијардер који је стигао на руб космоса: Личност у жижи - Ричард Бренсон, пионир свемирског туризма
Вечерње новости 12.07.2021
Ричард Бренсон Али овим летом, ушао је и у историју као пионир свемирског туризма. Бренсон је, полетевши у сопственој летелици његове компаније "Вирџин галактик", у томе претекао друге богаташе исте намере, Џефа Безоса… »
Вести дана »
Велики пожар у Загребу: Гори Вјесников небодер, очекује се да ће гашење трајати целог дана
НИН пре 13 минутајош 32 повезане
УПОЗОРЕЊЕ ЗА ОБИЛНЕ ПАДАВИНЕ НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Очекује се до 100 мм кише за два дана
Глас југа пре 47 минутајош 23 повезане
"Никола, извини, ја сам из мађарске, морам да те питам..." Јокић остао у шоку на конференцији за медије! Добио питање ком се није надао, па изустио ово!
Курир пре 13 минутајош 55 повезаних
Хитна помоћ: Двојица мушкараца тешко повређена у нападу ножем на Новом Београду
Б92 пре 1 сатјош 12 повезаних