Повезане вести
Душан Ивковић договорио посао у НБА лиги пре 19 година: Све је било решено, али је онда један детаљ покварио све!
Мондо 13.07.2021
Душан Ивковић је могао пре 20 година да постане први европски тренер у НБА лиги, али се то на крају ипак није догодило. Душан Ивковић је могао пре 20 година да постане први европски тренер у НБА лиги, али се то на крају ипак није… »
Дуда ивковић открио зашто није отишао у НБА: ‘Рекли су ми смо спремни, рекао сам да ми је жао!’
Хот спорт 13.07.2021
Могао је легендарни Дуда да постане НБА тренер! Богати тренерску каријеру могао је да крунише одласком у најјачу лигу света. ‘Имао сам први састанак у Ници са ЦСКА. Истовремено сам добио понуду Денвера, отишао сам у Њујорк… »
Вести дана »
САД ублажиле санкције, Лукашенко одмах помиловао 123 затвореника: Међу њима добитник Нобелове награде за мир и истакнута опозиционарка (фото)
Курир пре 39 минутајош 27 повезаних
Саша Обрадовић верује да ће Звезда показати карактер против Спартака
Еуроневс пре 23 минутајош 29 повезаних
Утврђени кандидати за РЕМ које су предложили савети националних мањина; изабрани чланови: Оставке, ако се поново не гласа
РТС пре 2 сатајош 21 повезана
"Партизане нападај, шта кажеш на то?!" Марио Хезоња пецкао Факунда Кампаца након дербија Партизан - Црвена звезда
Вечерње новости пре 8 минутајош 126 повезаних
"Шибицари!" Захарова бесни због оштре одлуке ЕУ о Русији,"оплела" по по фон дер Лајен: "Пустите Урсулу у врт. За шта их кажњава?!"
Блиц пре 28 минутајош 25 повезаних