Povezane vesti

Ulov na granici: Devize „štekali“ oko struka, ispod sedišta

Nova 13.07.2021
Na graničnim prelazima Horgoš i Gradina sprečeno je krijumčarenje deviza, saopštila je Uprava carina. Prekršaj na Horgošu otkriven je juče kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen „mercedes benc“ nemačke registracije, kojim je… »

Devize oko struka i ispod sedišta: Zaplenjena velika količina deviza na Horgošu i Gradini

Blic 13.07.2021
Na graničnim prelazima Horgoš i Gradina sprečeno je krijumčarenje deviza, saopštila je Uprava carina. Prekršaj na Horgošu otkriven je juče kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen "mercedes benc" nemačke registracije, kojim je sam… »

Pokušao da krijumčari devize; Otkriven na prelazima Horgoš i Gradina

B92 13.07.2021
Beograd -- Carinici su na graničnim prelazima Horgoš i Gradina sprečili krijumčarenje nekoliko desetina hiljada evra, koje su bile skrivene oko struka putnika. On je u pregradi za naočare u krovnom delu automobila i kesi ispod sedišta krio novac… »

Sprečeno krijumčarenje deviza na prelazu Horgoš i Gradina

RTV 13.07.2021
BEOGRAD - Carinici su na graničnim prelazima Horgoš i Gradina sprečili krijumčarenje nekoliko desetina hiljada evra, koje su bile skrivene oko struka putnika, u pregradi za naočare u krovnom delu automobila i kesi ispod sedišta, saopštila je danas… »

Turčin u mečki opasao se sa 19.000 evra: Ali srpski carinik na Horgošu odmah ga je pročitao! Evo gde je krio još 10.000…

Kurir 13.07.2021
Devize oko struka, u pregradi za naočare i ispod sedišta BEOGRAD - Carinici u saradnji sa policijom svakodnevno sprečavaju različite pokušaje krijumčarenja deviza na skoro svim graničnim prelazima. Izdvajamo dva interesantna slučaja, zabeležena… »

Vesti dana »